Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

EXCLUSIV | Gigi Becali primeşte susţinere din partea rivalilor de la Rapid. Victor Angelescu: "Moral, Steaua adevărată e FCSB"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 3 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20229592/2/fcsb-steaua.jpg

Conflictul de natură juridică între CSA Steaua şi FCSB a împărţit lumea fotbalului în două tabere. Fanii ambelor echipe susţin că sunt de partea clubului care a continuat tradiţia ‘roş-albastră’. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, patronal Rapidului, Victor Angelescu, a declarat că FCSB este continuatoarea Stelei, câştigătoarea Cupei Campionilor Europeni.

CSA Steaua a câştigat procesul pentru palmares cu FCSB şi a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul Stelei din perioada 1947 – 2003 aparţine CSA, dar decizia nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel.

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar are nevoie de un investitor important pentru a se putea desprinde de MApN şi pentru a avea drept de promovare în Liga 1.

"Una e Armata şi altceva e cu Gigi Becali, un investitor privat. Deşi sunt orgolii foarte mari, eu le-aş sugera să se împace. Eu cred că moral, nu legal, Steaua adevărată e FCSB, deşi sunt rapidist. O spun, moral aşa este. Ce s-a întâmplat la acea tranzacţie, s-a dovedit probabil în instanţă că Steaua este cea a Armatei. Dar moral aşa ar trebui. Sunt şanse foarte mici să se împace, pentru că ştim cu toţii de când se ceartă. Dar ideal pentru fotbalul românesc ar fi fost să existe o singură Steaua şi să fie în Liga 1.

Eu sunt rapidist, iar cei de la Steaua sunt aproape duşmanii noştri de moarte. Dar mă bucur pentru ei că au ajuns în Liga 2. Mă bucur pentru fotbalul românesc, nu neapărat pentru Steaua. Încet, încet, echipele de tradiţie revin în Liga 1, Liga 2. Va fi iar o Liga 2 interesantă. Sper ca Steaua să-şi rezolve problemele legale, să găsească un investitor şi să fie o forţă. Au un stadion foarte frumos, nou, la fel ca noi, o galerie foarte frumoasă. Ştie toată lumea ce înseamnă Steaua şi Rapid. Îi aşteptăm în Liga 1! Părerea mea este că le va fi foarte uşor să-şi găsească un patron. Sunt convins că cineva foarte potent financiar va veni în viitorul apropiat la Steaua. Cele mai importante lucruri la orice club sunt stadionul şi baza de fani. Au un stadion foarte frumos, au o bază de fani mare şi asta sunt principalele condiţii pentru ca un investitor să vină, să facă performanţă. Echipele de tradiţie sunt cele mai importante, cineva cu foarte mulţi bani va investi la Steaua, sunt convins", a spus Victor Angelescu, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20229592/1/ange.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele