Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

EXCLUSIV | Gloriile fac front comun pentru Dinamo: "Să plece spaniolii şi venim să lucrăm şi gratis, fără contract!" De ce l-au contactat investitorii din Ştefan cel Mare pe Ion Marin: "Au trişat!"

Dinamo Publicat pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19639534/1/1-ion-marin.jpg

Fost jucător şi antrenor la Dinamo, Ion Marin, a vorbit la Look Sport LIVE despre situaţia dramatică în care se regăseşte clubul pentru care a scris istorie.

Campion în Ştefan cel Mare atât ca jucător, cât şi ca antrenor, Ion Marin a dezvăluit că şi el a fost contactat de investitorii spanioli şi a avut două întâlniri cu aceştia, dar că promisiunile făcute s-au dovedit a fi în van.

Marin spune că actualii acţionari ar trebui să accepte să cedeze acţiunile, în speranţa că Dinamo va fi preluată de un nou investitor dispus să redreseze situaţia.

Evident afectat de situaţia creată, Ion Marin spune că ar fi dispus să lucreze şi fără contract pentru Dinamo, în orice rol, pentru a ajuta echipa să iasă din impas.

"Dacă ar fi fost fraţii Nunweiller la Dinamo şi noi jucători, cu siguranţă nu eram în situaţia asta. Acum suntem într-o situaţie groaznică. Dacă depindea numai de noi, cu siguranţă nu se accepta situaţia de acum, dar din păcate nu depinde totul numai de noi.

Lucrurile sunt foarte încurcate pentru că nu facem faţă pe plan financiar. S-au luat nişte angajamente care nu au fost respectate, s-au făcut transferuri de jucători pe bani foarte mulţi, antrenorul n-a fost plătit şi a fost minţit. Concluziile noastre sunt triste. Suntem într-un pericol foarte mare pentru că dacă aceşti oameni nu-şi vor rezolva aceste probleme, să vină cu bani... tot clubul nu e plătit de patru luni. E o situaţie groaznică... Nu sunt soluţii decât infuzie de capital, dar cine să o facă? Sunt discuţii: ok, nu vor să aducă banii, dar măcar să se retragă. Dar vor ei să vândă acţiunile sau nu? Nici asta nu ştim. Suntem într-o situaţie dezastruoasă.

Suporterii merită aplauze. Merită toate laudele noastre şi le mulţumim pentru sprijinul acordat. Dar lună de lună trebuie să verşi nişte bani, să acoperi salarii şi aşa mai departe. Nu cred că numai suporterii pot face faţă. E nevoie de bani mulţi. Au strâns, au tot strâns, dar discutăm de un buget care fără să ţi-l impui pentru o mare performanţă, să zicem numai existenţial, discutăm de trei, patru milioane de euro.

Iar eu nu cred că suporterii singuri au această forţă. Poate un parteneriat între suporteri şi alţi oameni.

Am avut de două ori discuţii cu ei. Au fost nişte tatonări, tot promiteau că vor să rezolve comisie tehnică în cadrul clublui, care să preia nişte frâie... De unde!? Au fost numai vorbe şi aici ne-am oprit. M-am văzut de două ori cu ei, dar mai mult nu am avut discuţii aprofundate. Nu aveam cum să-i simt, ci cei din club. Dar ei au trişat. Suntem într-o situaţie groaznică şi probabil se poate întâmpla cel mai mare rău: să intrăm în faliment.

Eu nu cred că Gigi sau oricare dintre noi ne-am întoarce în cadrul clubului Dinamo cu aceşti oameni în conducere. Dacă pleacă, toţi suntem dispuşi să ajutăm chiar şi fără să fim plătiţi. Nu glumesc, pentru că e Dinamo! Aici am crescut noi, e tinereţea noastră. Putem să muncim şi fără bani!"
, a declarat Ion Marin la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele