Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Gluma macabră de la Dinamo, comentată la Fotbal Look: "Pe vremea noastră erau plecaţi de la echipă" / "Îşi luau şi bătaie"

Superliga Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20044631/1/a4.jpg


Cristi Dulca şi George Florescu i-au criticat, în direct la Fotbal Look, pe Geani Creţu (21 de ani) şi Andreas Mihaiu (22 de ani) pentru gluma macabră pe care i-au făcut-o coechipierului Gevaro Nepomuceno.
 
Pentru că i-au pus o cruce pe uşa camerei de hotel lui Nepomuceno, cei doi tineri fotbalişti au fost trimişi la echipa a doua de Jerry Gane, apoi reprimiţi la formaţia mare. Un gest care nu se face, după cum a argumentat Cristi Dulca la Fotbal Look:
 
"Dacă era pe vremea noastră, erau plecaţi de la echipă. Eu, în 1995, în vestiarul de la Rapid am spus şase luni doar <<bună dimineaţă, bună seară şi poftă mare>>. E vorba despre respect faţă de oamenii cu experienţă. Ţi se putea întâmpla şi ţie să joci slab, nu poţi avea glume de genul acesta. Eu îi şi amendeam. Dar, probabil, nu au de unde plăti. Ţinând cont de situaţie, nu cred că era momentul. Dacă aveau şase vitorii la rând şi erau în play-off, se trecea peste. Aşa, doar de glume nu-ţi arde la momentul ăsta", a declarat fostul internaţional.
 
Iar opinia i-a fost împărtăşită şi de George Florescu: "Pe vremea lui Cristi îşi luau şi bătaie, nu doar trimişi la echipa a doua. Ţin şi eu minte când am intrat prima dată în vestiar la echipa mare, nu-mi permiteam să ridic capul din pământ. Când treceam pe lângă cineva spuneam "Bună ziua"", a punctat şi fostul mijlocaş al Universităţii Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele