Ultima oră
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania
Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United
Veste proastă pentru FCSB! Când poate reveni Adrian Şut într-un meci de fotbal Veste proastă pentru FCSB! Când poate reveni Adrian Şut într-un meci de fotbal
VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Rangers – Aberdeen, sâmbătă, de la 14.30, pe Look Sport+. Hagi Jr. va sărbători primul titlu câştigat în Scoţia
Rangers – Aberdeen, sâmbătă, de la 14.30, pe Look Sport+. Hagi Jr. va sărbători primul titlu câştigat în Scoţia
Poli Iaşi – Hermannstadt, sâmbătă, de la 16.30, pe Look Sport. Derby-ul supravieţuirii se joacă în Copou
Poli Iaşi – Hermannstadt, sâmbătă, de la 16.30, pe Look Sport. Derby-ul supravieţuirii se joacă în Copou

EXCLUSIV | Gluma macabră de la Dinamo, comentată la Fotbal Look: "Pe vremea noastră erau plecaţi de la echipă" / "Îşi luau şi bătaie"

Liga I Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20044631/1/a4.jpg


Cristi Dulca şi George Florescu i-au criticat, în direct la Fotbal Look, pe Geani Creţu (21 de ani) şi Andreas Mihaiu (22 de ani) pentru gluma macabră pe care i-au făcut-o coechipierului Gevaro Nepomuceno.
 
Pentru că i-au pus o cruce pe uşa camerei de hotel lui Nepomuceno, cei doi tineri fotbalişti au fost trimişi la echipa a doua de Jerry Gane, apoi reprimiţi la formaţia mare. Un gest care nu se face, după cum a argumentat Cristi Dulca la Fotbal Look:
 
"Dacă era pe vremea noastră, erau plecaţi de la echipă. Eu, în 1995, în vestiarul de la Rapid am spus şase luni doar <<bună dimineaţă, bună seară şi poftă mare>>. E vorba despre respect faţă de oamenii cu experienţă. Ţi se putea întâmpla şi ţie să joci slab, nu poţi avea glume de genul acesta. Eu îi şi amendeam. Dar, probabil, nu au de unde plăti. Ţinând cont de situaţie, nu cred că era momentul. Dacă aveau şase vitorii la rând şi erau în play-off, se trecea peste. Aşa, doar de glume nu-ţi arde la momentul ăsta", a declarat fostul internaţional.
 
Iar opinia i-a fost împărtăşită şi de George Florescu: "Pe vremea lui Cristi îşi luau şi bătaie, nu doar trimişi la echipa a doua. Ţin şi eu minte când am intrat prima dată în vestiar la echipa mare, nu-mi permiteam să ridic capul din pământ. Când treceam pe lângă cineva spuneam "Bună ziua"", a punctat şi fostul mijlocaş al Universităţii Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele