Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

EXCLUSIV | Greşeala care a generat haos la echipa naţională. ”El nu putea ajuta, pentru că nu cunoştea jucătorii şi nu ştia problemele fotbalului nostru”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20183319/1/i4.jpg

Anghel Iordănescu a identificat cea mai mare greşeală din ultimii ani făcută la echipa naţională. Fostul selecţioner este de părere că numirea lui Cristoph Daum a fost complet aiurea.

”Eu cred că aducerea lui Cristoph Daum a fost o greşeală imensă! El nu putea ajuta naţionala, pentru că nu cunoştea jucătorii şi nu ştia problemele fotbalului nostru. Avem un fotbal specific, cu jucători extrem de talentaţi, dar cu mari probleme de mentalitate, mă refer ca fotbalişti.

Avusesem ceva discuţii şi am insistat pentru Gică Hagi. Eu cred că dacă se discuta direct cu Hagi, nu prin intermediari, la vremea respectivă se calrificau lucrurile. El iubeşte echipa naţională şi sunt ferm convins că se va întoarce într-o zi, cum s-ar putea întoarce Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu”, a declarat Iordănescu, la Look Sport+.

Cele mai importante repere din cariera lui Anghel Iordănescu:

  • 4 titluri cu Steaua
  • 2 cupe ale României cu Steaua
  • 2 ligi ale campionilor Asiei (cu Al-Hilal şi Al-Itihad)
  • 3 mandate de selecţioner al României (calificarea în sferturile Cupei Mondiale 1994 şi prezenţa în grupele Euro 2016)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele