Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Greşelile lui Ovidiu Haţegan în meciul Craiova - CFR. Cristi Balaj: "Koljic a folosit braţul stâng ca armă. Obligatoriu se acordă cartonaş roşu"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20113153/1/rps3771.jpg

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, în ultima rundă din sezonul regulat al Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Campioana României a acuzat arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, care ar fi trebuit să acorde un penalty pentru CFR şi o eliminare pentru Craiova, ambele în repriza a doua. Fostul arbitru FIFA Cristian Balaj a analizat toate fazele controversate, pentru Look Sport.

În minutul 60, Camora a fost tras în careu de către Vătăjelu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Pe final de meci, Elvir Koljic a sărit cu cotul la un duel aerian cu Andrei Burcă. Atacantul Craiovei a primit doar cartonaşul galben, deşi fundaşul CFR-ului a fost lovit în plină figură şi a avut probleme serioase. Burcă a fost supus unor investigaţii medicale astăzi.

"Avem două faze în care jucătorul Omrani ar putea să fie sau nu în poziţie de ofsaid. Este o fază grea, este greu să contrazicem arbitrul asistent, care era poziţionat perfect. Aş da credit arbitrului în această fază.

La faza în care Burcă e lovit cu cotul la un corner, e mult prea puţin pentru a sancţiona aşa ceva.

La Camora, este o ţinere, un procedeu neregulamentar. Trebuie să existe intenţie. Din punctul meu de vedere, ţinerea există şi trebuia sancţionată cu lovitură de pedeapsă. Faptul că ulterior jucătorul de la CFR, Camora, exagerează prin modul în care cade nu înseamnă că nu trebuie să sancţionăm abaterea petrecută iniţial. Dar Ovidiu Haţegan a fost mascat la acea fază, pentru asemenea momente s-a inventat VAR.

(Lovitura cu cotul a lui Koljic) Este o fază pentru care nu ar trebui să existe toleranţă. Koljic a folosit braţul stâng ca armă, cu o forţă suficientă pentru a răni adversarul. Nu m-aş mira să existe urmări medicale în urma lovirii la pomete. Obligatoriu se acordă cartonaş roşu", a spus Cristi Balaj pentru Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20113153/2/bala.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele