Ultima oră
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României
Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României

Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive

EXCLUSIV | Greul abia acum urmează pentru Dinamo. Fanii încep să îşi piardă răbdarea

Emisiuni Publicat pe 1 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21271562/1/fani-dinamo-arcul-de-triumf.jpg

Dinamo are un început slab de sezon după revenirea în SuperLiga României, cu eşecuri pe linie. A pierdut cu Universitatea Craiova, cu FCSB, cu Sepsi şi este pe ultimul loc în clasament, cu şapte goluri primite şi numai unul marcat. În această perioadă, stafful tehnic condus de Ovidiu Burcă încearcă să aducă jucătorii cei mai buni în privinţa venirilor pe care le mai pot anunţa ”câinii”.

Vlad Iacob, administratorul special al clubului Dinamo, a declarat, după eşecul cu Sepsi, scor 0-3, că se teme de faptul că, dacă echipa va continua să înregistreze noi înfrângeri, e posibil să vină o presiune şi din partea fanilor, care îşi vor pierde curând răbdarea în acest ritm.

Ar putea veni o presiune din partea fanilor, la orice club cu aşteptări ridicate şi cu o istorie ca a lui Dinamo, lipsa rezultatelor se transformă în presiune. Sper ca, totuşi, lucrurile să se redreseze şi să începem să câştigăm puncte, ca să nu ajunge în acea situaţie.

Vom mai face transferuri, dar nu vreau să vorbesc despre ce posturi e vorba. Nu e vorba de numărul jucătorilor pe care vrem să îi aducem, încercăm să creştem valoarea lotului. Sunt şi jucători care se pregătesc să intre, dar acum nu sunt pregătiţi, trebuie să se pună la punct fizic”, a spus Vlad Iacob în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Dinamo, 0-3 cu Sepsi 

Sepsi OSK a învins luni, în deplasare, scor 3-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a treia din Superligă.

Dinamo a jucat curajos în prima repriză a meciului cu Sepsi, de pe stadionul Arcul de Triumf, însă prima ocazie mare a meciului a aparţinut oaspeţilor. În minutul 12, Roland Varga a profitat de o gafă a lui Ricardo Grigore şi a şutat de la marginea careului, din poziţie bună, însă balonul s-a dus peste poartă. În minutul 30 Denis Politic a primit de la Gregorio, în careu, singur cu portarul, dar Niczuly a respins şutul dinamovistului.

Sepsi a deschis scorul în minutul 41, când Safranko a primit o pasă de la Roland Varga, în careu, şi a marcat, aducându-şi echipa în avantaj. În repriza secundă Larrucea a trimis în bară, în minutul 72, apoi Niczuly a respins şutul lui Neluţ Roşu din minutul 74, însă cei care au marcat au fost tot oaspeţii de la Sepsi.

Marius Ştefănescu a trimis în bară, Alimi a înscris, iar arbitrul asistent a semnalizat un ofsaid. Faza a fost verificată de VAR şi golul a fost acordat. Sepsi a câştigat însă cu 3-0, după ce Aganovic a marcat la ultima fază a meciului, în minutul 90+6.

Covăsnenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo este lanterna roşie, ocupând locul 16, fără punct câştigat în trei etape.

  • DINAMO: Golubovic - Cr. Costin, Giafer, R. Grigore, G. Moura - Larrucea – Bani (A. Florescu 87), N. Roşu, Iglesias, Politic (Hakim Abdallah 66) – Gregorio (C. Ţîră 75). ANTRENOR: Ovidiu Burcă
  • SEPSI: Niczuly - Oteliţă, M. Bălaşa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, Alimi – R. Varga (Francisco Junior 76), Kallaku (N. Păun 46), Damaşcan (M. Ştefănescu 46) – Safranko (I. Gheorghe 66). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele