Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Grozavu, dur: "Feşnic a întors armele. Nu a văzut un penalty clar ca lumina zilei". VIDEO | Faza care l-a făcut să spună că Sepsi a fost dezavantajată

Superliga Publicat pe 21 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19741912/5/sepsi-dinamo-01.jpg


Finalul meciului dintre FCSB şi Sepsi (1-1) l-a găsit pe Leo Grozavu (53 de ani) având un discurs dur la adresa lui Horaţiu Feşnic, cel căruia îi reproşează neacordarea unui penalty în minutul 74.
 
Grozavu consideră că Moruţan l-a dezechilibrat pe Aganovic, iar mijlocaşul său i-a spus că a fost contact şi la nivelul piciorului. Suficient pentru ca tehnicianul covăsnenilor să lanseze un atac dur la adresa lui Haţegan, pe care nu-l menajează: "Nu cred că sunt pe deplin bucuros, eu cred că azi meritam să câştigăm. Am fost echipa mai bună, am blocat foarte bine jocul FCSB-ului, am avut un penalty clar. Din păcate, conţăranul nostru, Feşnic, nu are ochi pentru ardeleni, are ochi pentru Sud. Anul trecut a dat un penalty de tot râsul contra lui Sepsi, acum nu a văzut un penalty clar ca lumina zilei. Favorizăm echipe, favorizăm jucători. De aceea nu avem rezultate pe plan internaţional, pentru că-i învăţăm pe jucători să cadă, să primească.
 
Nu am văzut reluări, dar mi se pare un bodychek clar al lui Moruţan. E forţă disproporţionată, Aganovic mi-a spus că a fost contact şi la picior. E clar ca lumina zilei, dacă era în careul nostru cred că era o izbăvire.
 
Eu am văzut un arbitraj pro FCSB. Orice atingere a lor nu era fault, la orice atingere a noastră ţipau şi era fault. Aveam o părere bună despre Feşnic, îi prevedeam o carieră frumoasă, dar am impresia că a întors armele. Am câteva eliminări de la el, dar nu eram supărat pe el. Maniera de arbitraj mi s-a părut ciudată", a spus Grozavu, la Fotbal Look.
 
De altfel, Grozavu se aşteaptă ca returul să vină cu şi mai multe probleme pentru Sepsi: "S-au întâmplat multe, se vor mai întâmpla. În primăvară vor fi jocuri foarte grele, în România te poţi aştepta la orice. Avem de luptat, nu suntem doriţi. Eu sunt om care vrea să-şi facă meseria. E teritoriul României, apreciez orice om, nu contează etnia. Dacă mai sunt şi arbitri care ne ajută să ne curăţăm mai repede...Fotbalul românesc are nevoie de corectitudine, de a educa fotbaliştii într-un alt spirit. Dacă-i favorizăm", a mai punctat antrenorul pe care Feşnic l-a eliminat încă de la pauză.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele