Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Grozavu îl va pedepsi pe Fofana: "Nu are voie să facă aşa, ca un posedat". De ce spune că "Istvan Kovacs şi-a dat în petec"

Superliga Publicat pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

Depistat pozitiv cu COVID-19, Leo Grozavu (53 de ani) nu a fost alături de jucătorii lui Sepsi la egalul cu Craiova, 0-0 în Bănie. La puţin timp după finalul meciului, antrenorul covăsnenilor a intrat în direct la Fotbal Look, l-a criticat pe Boubacar Fofana pentru cartonaşul roşu primit în final, a explicat cum a gândit meciul şi şi-a spus părerea despre faultul agresiv al lui Mamut la Niczuly, în debutul meciului.
În primul minut de prelungiri, Fofana a fost eliminat de Kovacs pentru două galbene în câteva secunde, iar gestul său furios va atrage o amendă din partea clubului: "M-a deranjat rău de tot. Dacă eram acolo, eram primul care-l scoteam afară. Îmi pare rău că nu am fost acolo. Era suspendat oricum, acum va fi suspendat mai mult. Va primi o amendă să-şi dea seama că nu are voie să facă aşa, ca un posedat. E un atac acolo, alunecă mai mult, nu se duce agresiv. Eu sunt supărat pentru gest, nu pentru atac. Antrenorul vorbeşte cu arbitrii, nu jucătorii", a declarat Grozavu, la Fotbal Look.

Grozavu voia un Sepsi mai ofensiv în Bănie

"Cred că Craiova nu a făcut un meci extraordinar, cred că băieţii mei ar fi trebuit să fie puţin mai impulsionaţi pe fază ofensivă. În asta constă rolul unui antrenor. Am şi spus că trebuie să mergem curajos, ştiam că facem fază fizic. Din păcate, am fost destul de timoraţi pe fază de atac. Ne-a lipsit mult Safranko, dar asta e, nu avem ce face. E un rezultat care ne poate da încredere, ţinând cont că venim după o săptămână. Şi această programare marţea. Mi se pare inadecvat ce se întâmplă în fotbalul românesc. Începe perioada de transferuri pe 14, noi jucăm pe 12. Dacă luăm un jucător, nu putem să-l folosim, cei care joacă pe 15 pot folosi.
 
Sunt foarte multe lucruri când alegem echipa. Şi în funcţie de jucătorul Under 21...Am avut probleme cu alcătuirea echipei. Trebuie să fiu atent la Under 21, mă gândesc cum fac şi schimbările. Încerc să fac o echipă care să aibă echilibru. Mă aşteptam la mai mult de la cei care au intrat la pauză.
 
Luptăm deocamdată să rămânem în partea superioară a clasamentului. Avem încă 14 meciuri grele. Eu am ieşit din circuit, l-am avut pe Safranko ieşit din circuit, va fi un retur foarte dificil. Trebuie să ne păstrăm echilibrul, starea asta bună a rezultatelor din ultima perioadă şi abia apoi putem discuta mai mult. Suntem departe de a ne îndeplini ceea ce ne-am propus", a mai punctat tehnicianul lui Sepsi.

Contestă decizia lui Kovacs la faultul lui Mamut

Nici decizia luată de Istvan Kovacs în startul meciului, când l-a iertat pe Ivan Mamut de cartonaşul galben pentru un fault dur la Niczuly, nu i-a picat bine lui Grozavu: "Istvan Kovacs din nou şi-a dat în petec Mamut ce trebuia să facă? S-a dus cu două picioare să scoată piciorul din joc, la final mai face un atac şi primeşte doar un galben. Se duce cu ambele picioare, putea să-i rupă ligamentele piciorului de sprijin. Dar e specific lui Istvan Kovacs. Nu mi se pare normal. I-a rupt gheata, e accidentat, ai timp după aia să scoţi cartonaşul. Uitaţi cum se duce, rămâne cu piciorul! Poate că e mult roşu, dar pentru atacul ăsta primeşti galben", a fost poziţia fostului fotbalist.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele