Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

EXCLUSIV | Hagi, ofertă din campionatul milionarilor! Victor Becali: "De ce să nu meargă acolo!? Are nume!"

Liga I Publicat pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20113791/1/gheorghe-hagi.jpg

Victor Becali a vorbit la Look Sport LIVE despre ofertele primite de Gheorghe Hagi pentru a reveni în atrenorat, precizând că dorinţa "Regelui" este să antreneze în străinătate, o revenire acestuia pe banca Viitorului fiind exclusă în acest moment.

Becali a dezvăluit că în ultimul timp Hagi a primit oferte din Rusia sau din ţările arabe, dar şi din China, un campionat unde s-a investit masiv în ultimii ani, iar veniturile sunt uriaşe.

"Asta e filosofia lui. Nu vrea să ia echipe din mers şi s-a dovedit în multe situaţii că nu e bine. Uite, şi Piţurcă a luat o echipă din mers, total necaracteristic pentru el.

Hagi vrea o provocare. El a câştigat un campionat cu o echipă de copii, în luptă cu FCSB, CFR... Nu am discutat subiectul cu el, dar am auzit că a avut oferte. Din Rusia, China... Ştiu că a avut şi din China, da. Şi din ţările arabe.

Nu pot sa vorbesc în numele lui, dar de ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun. Ce, Olăroiu n-a făcut performanţă acolo?  De ce nu ar face şi Hagi? E adevărat că Olăroiu a plecat mult mai tânăr, dar de ce nu s-ar duce şi Hagi acolo? Are nume, face bani mulţi şi performanţă!

Deocamdată Rădoi a rămas, aşa că discuţiile sunt inutile (n.r. de venirea lui Hagi). Cu siguranţă a tras şi Rădoi învăţăminte din meciurile avute şi dacă îşi va schimba viziunea de ce să nu reuşească în viitor? Dar campania asta e compromisă din punctul meu de vedere. E greu, cu victoria Macedoniei din Germania"
, a spus Victor Becali la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele