Ultima oră
VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start
U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi

EXCLUSIV | Hagi, ofertă din campionatul milionarilor! Victor Becali: "De ce să nu meargă acolo!? Are nume!"

Liga I Publicat pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20113791/1/gheorghe-hagi.jpg

Victor Becali a vorbit la Look Sport LIVE despre ofertele primite de Gheorghe Hagi pentru a reveni în atrenorat, precizând că dorinţa "Regelui" este să antreneze în străinătate, o revenire acestuia pe banca Viitorului fiind exclusă în acest moment.

Becali a dezvăluit că în ultimul timp Hagi a primit oferte din Rusia sau din ţările arabe, dar şi din China, un campionat unde s-a investit masiv în ultimii ani, iar veniturile sunt uriaşe.

"Asta e filosofia lui. Nu vrea să ia echipe din mers şi s-a dovedit în multe situaţii că nu e bine. Uite, şi Piţurcă a luat o echipă din mers, total necaracteristic pentru el.

Hagi vrea o provocare. El a câştigat un campionat cu o echipă de copii, în luptă cu FCSB, CFR... Nu am discutat subiectul cu el, dar am auzit că a avut oferte. Din Rusia, China... Ştiu că a avut şi din China, da. Şi din ţările arabe.

Nu pot sa vorbesc în numele lui, dar de ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun. Ce, Olăroiu n-a făcut performanţă acolo?  De ce nu ar face şi Hagi? E adevărat că Olăroiu a plecat mult mai tânăr, dar de ce nu s-ar duce şi Hagi acolo? Are nume, face bani mulţi şi performanţă!

Deocamdată Rădoi a rămas, aşa că discuţiile sunt inutile (n.r. de venirea lui Hagi). Cu siguranţă a tras şi Rădoi învăţăminte din meciurile avute şi dacă îşi va schimba viziunea de ce să nu reuşească în viitor? Dar campania asta e compromisă din punctul meu de vedere. E greu, cu victoria Macedoniei din Germania"
, a spus Victor Becali la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele