Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | "Haideţi să vă spun situaţia lui". Lumină în Cazul Gheorghe: suma modică pentru care Dinamo l-a pierdut pe omul care a trimis-o pe ultimul loc

Superliga Publicat pe 30 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19406099/1/ig.png


Marcator al golului care a trimis-o pe Dinamo pe ultimul loc din Casa Liga 1, Ion Gheorghe (20 de ani) s-a aflat în centrul atenţiei după victoria obţinută de FC Voluntari, 1-0 în Ştefan cel Mare. Fost fotbalist al câinilor, nu mai are niciun sentiment faţă de echipa la care a petrecut 13 ani, iar situaţia sa a fost explicată, în direct la Look Sport Live, de Ioan Andone, managerul ilfovenilor.
 
Fostul jucător şi antrenor din Ştefan cel Mare a explicat cum a ajuns Gheorghe la Voluntari, dar şi cum Dinamo îl putea răscumpăra pe micuţul mijlocaş (1.71 metri) cu doar 50.000 de euro: "Felicitări pentru Ionuţ! O evoluţie extraordinară, o creştere de joc. Nici eu, care-l cunoşteam foarte bine, nu mă aşteptam. Asta înseamnă că a muncit zi de zi şi îl răsplăteşte lucrul ăsta. Haideţi să clarificăm situaţia lui, pentru că lumea spune că a fost înlăturat. Era un junior pe care antrenorul din acea perioadă nu l-a văzut să facă parte din lotul de 22 de jucători. Mi l-a recomandat un impresar, ştiindu-l de la Dinamo, a fost la câteva antrenamente cu echipa mare când eram antrenor, normal că am fost suporterul lui să-l iau la Voluntari, pentru că aveam mare încredere în calităţile lui. Avea patru ani contract, Dinamo putea să-l cumpere în primii doi ani cu 50.000 de euro. Noi i-am pus suma asta pentru că ne gândeam că Dinamo îl va cumpăra. E o sumă minimă de transfer pentru un jucător care are 50-60 de meciuri în Liga 1", a declarat Ioan Andone, luni, în direct la Look Sport Live.

Gheorghe nu regretă plecarea de la Dinamo

O soluţie constantă pentru unul dintre cele două posturi rezervate jucătorilor Under 21, Gheorghe are trei goluri şi trei pase decisive în cele 32 de meciuri jucate în acest sezon, iar reuşita în poarta lui Piscitelli nu i-a răscolit amintirile. Ba dimpotrivă: ”N-am niciun sentiment aparte pentru această echipă în momentul de faţă. Am jucat 13 ani aici şi când a fost să mi se dea şansa să joc, am fost trimis să mă antrenez singur. Am venit să-mi fac treaba la echipa Voluntari şi mă bucur că am câştigat astăzi.
 
A fost o căldură infernală, abia puteai să respiri. N-am venit să-mi iau revanşa, am venit să dau gol, să câştige echipa şi să urcăm cât mai sus în clasament.Dinamo nu merită să fie pe ultimul loc, sunt sigur că într-un final o vor scoate la capăt”, a declarat Gheorghe, duminică, după ce a marcat singurul gol din Dinamo - FC Voluntari 0-1.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele