Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

Gheorghe Mulţescu şi-a anunţat demisia de la Dinamo, după eşecul cu Astra Giurgiu, scor 0-1, în manşa tur din semifinalele Cupei României, în direct pe Look Sport+. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, George Florescu, Mirel Albon şi Cristi Dulca au convenit că Mulţescu nu putea să facă mai mult, având în vedere situaţia complicată a ‘roş-albilor’, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv.

Gheorghe Mulţescu (69 de ani) pleacă de la Dinamo după numai patru meciuri, toate fiind eşecuri, 0-1 cu Poli Iaşi şi CFR Cluj, 1-3 cu Academica Clinceni şi 0-1 cu Astra.

Fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ au anunţat deja numele noului antrenor: cehul Dusan Uhrin Jr! Uhrin (53 de ani), care a mai antrenat-o pe Dinamo în sezonul 2019-2020, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1 (2021 - 2022).

Dinamo are cinci eşecuri consecutive, în Liga 1 şi în Cupa României. ‘Roş-albii’ vor începe play-out-ul de pe loc de baraj.

“A zis că a făcut maxim din ce se putea face la Dinamo, în momentul de faţă. Până la urmă, cred că a venit cu alte gânduri la echipă şi credea că poate să resusciteze Dinamo, ţinând cont şi de valoarea jucătorilor. Dinamo nu are jucători de o valoare redusă din punct de vedere individual, dar ceva se întâmplă”, a spus George Florescu, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20114936/2/florescu.png

“Dinamo este un caz special şi este foarte greu de gestionat o astfel de situaţie. Cred că şi Gigi Mulţescu, cu experienţa lui foarte mare în antrenorat, a realizat că nu se poate mai mult. Grupul este la pământ în acest moment, din punct de vedere mental, şi este foarte greu să lucrezi cu jucători care nu sunt plătiţi, le stă mintea în altă parte. Cel mai grav mi se pare faptul că Dinamo parcă şi-a pierdut identitatea, a devenit un club al nimănui. În trecut, erau cunoscuţi pentru acest spirit de luptători. Nu mai vedem aşa ceva. Uitaţi că au ajuns în lupta pentru evitarea retrogradării”, a spus Mirel Albon.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20114936/3/albon-look.jpg

“Va fi foarte greu pentru Dinamo, returul va fi peste o lună. Începe un play-out în care Dinamo nu are o poziţie bună, vor fi meciuri grele. Dinamo e singura echipă care n-a retrogradat niciodată, nu mi-ar plăcea să retrogradeze. Aş vrea să apreciez faptul că Gigi Mulţescu a venit mereu la Dinamo când a fost greu. A fost prezent pentru club. Văd plecarea lui ori ca un lucru fără capăt, ori s-au înţeles cu alt antrenor. Adică ori s-a săturat de situaţia de la Dinamo, ori Dinamo s-a înţeles cu alt antrenor, care va începe o reconstrucţie”, a spus Cristi Dulca.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20114936/1/maxresdefaulta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele