Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

EXCLUSIV | "Îl lăsaţi pe Dan Petrescu la naţională?". Răspunsul dat de Marius Bilaşco, la Fotbal Look

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 26 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20482498/1/ddd.png


Marius Bilaşco, şeful departamentului de scouting de la CFR Cluj şi un apropiat al lui Dan Petrescu, crede că echipa din Gruia are prioritate pentru SuperDan, în contextul în care Răzvan Burleanu l-a transformat pe antrenorul campioanei în noua opţiune principală pentru postul de selecţioner.
 
Conducătorul ardelenilor a dezvăluit că Petrescu şi şefii clubului au pus la cale un plan pe termen lung, care include restructurarea şi întinerirea lotului în pauza de mercato din iarnă, motiv care-l face să creadă că Petrescu nu se va lăsa uşor convins de Burleanu şi Stoichiţă:
 
"E o întrebare care trebuie pusă acţionariatului şi preşedintelui. Eu ştiu că discuţia care a avut loc de viitor include şi un plan pe o perioadă mai lungă cu Dan Petrescu. Ar fi ceva care nu s-a agreat la început şi mi-e greu să cred că se va întâmpla", a declarat Marius Bilaşco, vineri seară, în cadrul emisiunii Fotbal Look.
 
Ş şeful FRF a avut o discuţie cu antrenorul celor de la CFR Cluj, una în urma căreia au stabilit o întâlnire faţă în faţă în care să dea startul negocierilor pentru venirea fostului fundaş dreapta al Generaţiei de Aur în locul lui Mirel Rădoi.
 
Pasul făcut de Burleanu vine la doar o zi după ce CFR Cluj a fost eliminată din Conference League ca urmare a înfrângerii din Danemarca, 1-2 cu Randers. Eliminat şi din Cupă, Dan Petrescu mai are acum ca obiectiv doar câştigarea unui nou titlu de campion, aflându-se în pole-position, cu un avans de opt puncte faţă de CFR Cluj.
 
În timp ce Adi Mutu, ultimul intrat pe listă, e liber de contract, Petrescu are o clauză de reziliere a înţelegerii cu Neluţu Varga, una în jur de 300.000 de euro, lucru făcut public chiar de către SuperDan:
 
"Da, am clauză de reziliere. Oricine şi-o permite, nu e aşa de mare. Când voi primi o ofertă, vă dau cuvântul meu de onoare că vă spun. În momentul de faţă, vreau să mă focusez 100% la CFR, să încerc să scot maximum", a declarat Petrescu, în momentul în care a fost întrebat despre posibilitatea de a antrena prima reprezentativă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri