Ultima oră
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”

EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"

Liga II Publicat pe 28 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20321035/1/dc.jpg


Cristi Bud (36 de ani) a dezvăluit, la Look Sport LIVE, că divizionara secundă Dunărea Călăraşi va inta în insolvenţă pe 4 august.
 
Călărăşenii s-au luptat pentru promvoarea în Casa Liga 1 anul trecut, dar au făcut-o într-un context financiar complicat, cu multe datorii faţă de jucători. Cristi Bud, cel mai sonor nume din lot, avea de recuperat nu mai puţin de cinci salarii, iar conducerea i-a propus două lefe pentru a continua la echipă. Atacantul a refuzat, a intentat un proces în civil, iar miercuri dimineaţă a dezvăluit că echipa se pregăteşte să urmeze exemplul lui Dinamo şi să intre în insolvenţă:
 
"Au fost nişte probleme destul de grave şi nu înţeleg cum încă poate să continue în Liga 2. După 6, 5 luni neplătiţi ei încă sunt bine mersi, fără nicio problemă, încep campionatul acum, în week-end.
 
Mie mi s-a terminat contractul şi mi-a propus un nou contract, cu 800 de euro pe lună mai puţin la salariu. Mai bine iei un leu la timp decât să iei 2 lei, să nu-i primeşti. Aşa este, dar când ai de primit 5 salarii şi îţi oferă două salarii ca să semnezi următorul contract...
 
Mie mi s-a propus să renunţă la un salariu. Echipa intră acum, pe 4 august, în insolvenţă şi atunci eşti obligat să plăteşti. Trebuie să te înscrii la masa credală şi de acolo, nu ştiu... Eu am mers pe cale civilă, i-am dat în judecată. La Federaţie... degeaba depuneam memoriu la Federaţie, pentru că ei dacă intră acum în insolvenţă", a declarat Cristi Bud, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele