Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Încă un fotbalist revitalizat de Marius Şumudică. ”Dan Petrescu şi Edi Iordănescu nu au reuşit să facă aceste lucruri cu el”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj evoluează în Bosnia, pe terenul celor de la Borac Banja Luka, marţi, de la ora 21.00, în meciul retur din turul I al Ligii Campionilor. Campioana României s-a impus în tur cu 3-1, într-un meci pe care l-a controlat autoritar. Golurile „vişiniilor” au fost marcate de Billel Omrani (11’), Ciprian Deac (28’) şi Runar Mar Sigurjonsson (60’), iar Panagiotis Moraitis a semnat reuşita bosniecilor (45+1’).

Remarcatul startului de sezon din tabăra ardelenilor este Billel Omrani. Atacantul francez s-a schimbat radical sub comanda lui Marius Şumudică. Ion Ovidiu Sabău a analizat momentele foarte bune prin care jucătorul trecut pe la Marseille le traversează.

”Cei de la Banka Luka mi se pare o echipă modestă comparată cu cei de la CFR. Te pot prinde într-o zi proastă, să îţi dea nişte execuţii de excepţie.

CFR este însă o echipă mult mai puternică. Mă surprinde Omrani, a dispărut de doi, dar acum evoluează excelent. Se pare că Şumudică face ca şi cu Alibec, îi revitalizează. Acum Omrani aleargă mai mult, se implică, practic şi-a recâştigat plăcerea de a juca. Dan Petrescu şi Edi Iordănescu nu au reuşit să facă aceste lucruri cu el”
, a explicat Sabău, la Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele