Ultima oră
Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate
VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul" VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul"
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci
Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa

EXCLUSIV | Ioan Andone a discutat cu spaniolii despre revenirea la Dinamo. Care a fost condiţia pusă

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 11 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19969356/1/ioan-andone.jpg

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României şi luptă pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1, dar situaţia financiară a ‘câinilor roşii’ este critică. Acţionarul majoritar Pablo Cortacero nu a făcut infuzia de capital promisă, iar suporterii sunt singurii care mai bagă bani în club. În exclusivitate la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Ioan Andone a oferit detalii despre discuţiile cu investitorii spanioli, dar şi despre situaţia datoriilor la Dinamo.

Clubul Dinamo a fost preluat în vara anului 2020 de către un fond de investiţii reprezentat de Pablo Cortacero. Datoriile lăsate de către fostul acţionar majoritar Ionuţ Negoiţă erau de aproximativ 3 milioane de euro, dar au crescut exponenţial în ultimele luni.

Luna viitoare, Dinamo are nevoie de aproximativ 1,5 milioane de euro pentru a obţine licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor, iar spaniolii n-au mai dat niciun semn.

Recent, tot la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Marius Niculae a dezvăluit că Dinamo se pregăteşte pentru o nouă insolvenţă, întrucât nu poate plăti datoriile acumulate.

"O singură dată m-am întâlnit cu domnii spanioli, la un meci de Champions League, la Madrid. Ei au vrut să cumpere clubul Elche, care costa un euro, dar avea datorii de 19 milioane. Le-am spus că şi în România este o echipă care se vinde pe un leu, dar are datorii. I-am pus în legătură, l-am sunat pe Ionuţ Negoiţă. Au făcut audit, au urmărit datoriile şi ce probleme au la club. Nu ştiu de ce nu s-a făcut.

M-au întrebat dacă mă pot alătura lor, ca preşedinte executiv, pentru că cunosc clubul Dinamo. Le-am spus <Cu mare plăcere> şi discuţia a pornit de la banii de care au nevoie în primul an. Le-am spus 10 milioane de euro. <Mă veţi avea alături dacă veţi depune într-un cont 10 milioane>. Cu banii ăştia şi cu un proiect clar, cu promovarea unor tineri de valoare, cu 3-4 piese aduse. Cu 10 milioane puteai să faci treabă. Făceai un club curat, fără probleme şi cu viitor.

Acum, numai dacă DDB are soluţii să închidă datoriile. Sunt foarte mulţi bani. Au fost atunci aproape 4 milioane (de euro), când s-a preluat. Acum cred că s-a dublat suma. Domnul Badea e dinamovist, suferă pentru Dinamo şi bravo dânsului că a întins o mână în momentele astea critice. Acum trebuie să arăţi că eşti dinamovist", a spus Ioan Andone la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele