Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

EXCLUSIV | Ioan Andone contestă o decizie a lui Rusandu, în Voluntari - CFR: "Penalty clar!"

Superliga Publicat pe 26 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19564466/1/voluntari-cfr-2-07.jpg
CFR Cluj a plecat cu trei puncte de la Voluntari, scor 1-0, dar rezultatul partidei putea fi altul dacă arbitrul Lucian Rusandu interpreta în alt mod o fază controversată petrecută pe final, la un duel între Ciobotariu şi Stoica. În direct la Fotbal Look, Ioan Andone, managerul ilfovenilor, a contestat decizia centralului.
 
La 1-0 pentru feroviari, după 83 de minute în care ilfovenii trăseseră doar un şut pe poarta lui Bălgrădean, Ciobotariu şi Stoica au avut un duel la limită în careul oaspeţilor. Unul la care Rusandu a dictat fault în atac, dar la care, susţine Andone, ar fi trebuit să fluiere penalty în favoarea gazdelor: "Cred că am avut un penalty în minutul 83. E un duel Ciobotariu - Stoica, arbitrul a dat fault în atac, dar eu am văzut penalty. Îi dă peste picior jucătorului meu, care cade. Dar nu puteam emite pretenţii în momentul în care nu ne-am creat ocazii de gol. Nu ai ce comenta despre arbitraj, de mult nu am văzut un arbitraj aşa bun. E penalty clar, Ciobotariu îi dă în picior. Dacă nu l-a dat arbitrul, nu e penalty, nu?", a spus oficialul lui FC Voluntari, în dialog cu Vlad Măcicăşan.
 
Vezi mai jos faza, la minutul 4:20
 

Explicaţiile lui Andone pentru înfrângere

Cu patru înfrângeri în ultimele cinci etape, FC Voluntari e departe de forma arătată în play-out-ul sezonului trecut, iar Fălcosul expune motivele căderii echipei: "Prima repriză bună, dar în a doua ne-au surprins pe părţi, aşa a venit şi golul. O victorie meritată a CFR-ului, noi nu ne-am creat ocazii de gol, ei au mai avut. Suntem puţin îngrijoraţi că nu ducem mingea, nu avem ocazii. Mai avem de lucru, dar mă aşteptam la mai mult, pentru că ştiam că CFR va schimba mulţi jucători. Meciul a avut ritm, atitudine, încrâncenare. Avem teamă, întoarcem mult jocul înapoi, dar le va remedia Mihai Teja. E un antrenor bun, avem încredere în el, sperăm să repete anul acesta rezultatele de anul trecut.
 
Anul trecut am avut şase jucători împrumutaţi, care s-au întors la echipele lor, şi am putut lua jucători foarte târziu. România e ultima variantă pentru jucătorii străini, sunt greu de înlocuit şapte titulari. Trebuie să ne mai întărim, să aducem jucători, sau cei care sunt aici să conştientizeze că au o şansă mare să joace la noi", a mai punctat fostul mare fundaş.
 

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele