Ultima oră
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău, aspru când a venit vorba de cel mai slab tricolor de la EURO U21: ”Uită-te ce a făcut azi pe teren! Ne dăm seama de ce nu a mai jucat nicăieri”

România U21 Publicat pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20087695/1/sabau.png

Au fost câţiva jucători ai României U21 care nu au reuşit să se ridice la un nivel destul de înalt la EURO. Unul dintre numele rostite în această categorie este atacantul Adrian Petre de la UTA Arad, de către Ioan Ovidiu Sabău. Fostul mare internaţional a afirmat, la Fotbal Look, că vârful a avut o evoluţie modestă, care s-a terminat, la turneul final, odată cu evoluţia din confruntarea cu Germania U21.

Sabău e de părere că Petre trebuie să îşi facă o analiză obiectivă, să vadă unde a greşit şi unde greşeşte şi să încerce să remedieze problema cu care se confruntă. Dacă în ultimii ani era un fotbalist interesant, acum a ajuns să fie unul care joacă destul de rar la o echipă de mijlocul clasamentului din Casa Liga 1.

Uită-te ce a făcut azi pe teren! Cu o astfel de atitudine, că nu ajuţi echipa din punct de vedere calitativ, nu e ok. Uite că, până la urmă, ne dăm seama de ce nu a mai jucat nicăieri. Trebuie să se uite la el, să vadă de ce nu a progresat, în timp ce alţii au ajuns la echipe importante din Liga 1. El a ajuns acum la UTA şi nu joacă nici acolo. A fost luat de FCSB, a venit din Danemarca, mă rog, ok, dar trebuia să îşi revină”, a fost reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău la Fotbal Look, cu privire la Adrian Petre şi prestaţia lui de la EURO U21.

Adrian Petre e la a treia echipă a sezonului – UTA, după ce a jucat şi pentru FCSB şi Cosenza. Are statistici foarte slabe, doar două goluri şi o pasă de gol în 19 meciuri. Atacantul este cotat acum la 600.000 de euro de Transfermarkt, deşi în iunie 2019 valora 1.5 milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele