Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău, discurs manifest. ”Ar trebui să acorde mai mult atenţie asupra ce spun antrenorii şi mass-media”

Special Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20495342/1/sabau.png

Clasamentul din Casa Liga 1 este afectat serios de erorile de arbitraj. La Fotbal Look, experţi din fotbalul românesc au analizat situaţia şi au scos în evidenţă faptul că echipele din fruntea clasamentului sunt net favorizate, în faţa celor care se află în a doua parte a ierarhiei.

Ioan Ovidiu Sabău este de părere că şefii CCA ar trebui să asculte şi de antrenori şi mass-media. Fostul mare fotbalist înţelege reacţiile dure ale antrenorilor, atunci când se greşeşte flagrant contra lor.

Emil Săndoi şi Laszlo Balint s-au pronunţat vehement în ultimele zile pentru erorile comise de ”cavalerii fluierului”.

”Ar trebui să acorde mai mult atenţie asupra ce spun antrenorii şi mass-media. I-au dezavantajat mai multe meciuri şi te încarci, te saturi. Mi se pare anormal ce nouă ni se întâmplă. Atunci sigur vin aceste meciuri, eşti iar dezavantajat şi răbufneşti, nu mai poţi ţine în tine şi vezi aceste reacţii la cald”, a spus Sabău, pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele