Ultima oră
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău, impresionat de un fotbalist din Casa Liga 1: ”Are calităţi, poate fi un jucător important anul următor”

CFR Cluj Publicat pe 25 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20219003/1/sabau.png

Alexandru Păun (26 de ani) a început să aibă evoluţii din ce în ce mai bune la CFR Cluj, iar totul a fost încununat cu performanţele din acest ultim sezon, în care ardelenii au pus mâna pe un nou titlu în Casa Liga 1, al patrulea la rând. Ioan Ovidiu Sabău e convins că Păun poate fi un star al sezonului următor, dacă va munci mai mult.

Fostul mare internaţional consideră că Păun are calităţi certe, iar în momentul de faţă trebuie doar să se antreneze foarte mult şi intens. L-a dat ca exemplu pe un veteran al CFR-ului, Ciprian Deac. ”Trebuie să aibă evoluţii constante, bune, pentru că altfel nu poate ajunge la echipa naţională. Trebuie să muncească mai mult, pentru că are calităţi. Să îi spună cei care îl cunosc unde greşeşte sau ce trebuie să facă să-şi modeleze calităţile.

Poate fi un jucător foarte important pentru CFR Cluj la anul, depinde de cum evoluează. Poate trebuie să ia mai multe sfaturi de la Ciprian Deac, să se pregătească mai mult, să vină mai repede la antrenamente, să mai stea după program să muncească”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Fotbal Look, pe Look Sport +.

Odată cu partida cu FCSB, de marţi seară, câştigată de CFR Cluj cu 2-0, Adrian Păun a ajuns la 49 de meciuri pentru ”feroviari” în actualul campionat. A marcat de cinci ori, a oferit şase pase decisive.

Cota lui de piaţă se ridică la 1.5 milioane de euro. Păun are şi două selecţii la naţionala mare a României, în 2019, dar nu a apucat să debuteze. A fost pe banca de rezerve ale partidelor din preliminariile EURO, cu Spania şi Malta.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele