Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău nu dă mari şanse Mioveniului, dacă nu va face transferuri: ”Îi va fi greu să se menţină în prima ligă”

CS Mioveni Publicat pe 30 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20378120/1/academica-clinceni-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-30-08-2021.jpg

CS Mioveni a reuşit încă un rezultat pozitiv în Casa Liga 1. A remizat cu Academica Clinceni, scor 1-1, şi continuă să impresioneze, ţinând cont de faptul că, în mare parte, se bazează pe acelaşi lot de jucători cu care a şi promovat din Liga 2. Deşi trece prin momente bune, Ioan Ovidiu Sabău nu o vede capabilă să se salveze de la retrogradare, dacă nu vor fi făcute mai multe schimbări.

Sabău a declarat, aflat fiind în platoul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport, că Mioveni are nevoie de mai multe transferuri. Pelici are nevoie de trei-patru jucători peste valoarea lotului de care dispune în acest moment; altfel, Sabău nu îi dă mari şanse pentru salvare nou-promovatei.

Rămâne o echipă căreia îi va fi greu să se menţină în prima ligă. Este entuziasm acolo cu aceste rezultate, dar dacă jucătorii încep să privească diferit faţă de ce sunt ei în realitate, echipa va avea mari, mari probleme. Dacă vor fi aduşi trei-patru jucători peste valoarea lotului, CS Mioveni va putea să se salveze. Dacă nu, doar cu muncă, este destul de greu să te salvezi de la retrogradare”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Fotbal Look.

Academica Clinceni a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei CS Mioveni, în etapa a 7-a din Casa Liga 1. Pentru Academica a marcat Ventura '18, iar pentru Mioveni a înscris Buziuc '77 (penalti). În minutul 87, Cascini a ratat un penalti.

  • Academica: Păun - Achim, Jutric, Patriche (Gardoş '50), Pîrvulescu - Cioiu (Kazlauskas '79), Cascini, Ventura, De Amorim - Omoh (Goma ;79), Vellios (Vanzo '61). Antrenor: Ilie Poenaru
  • CS Mioveni: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur (Sanoh '75) - Radescu (Burnea '82), Panait (Toma '66), Dumitriu, Şerbănică - Massaro (Coşereanu '46), Rusu, Buziuc (Vereş '82). Antrenor: Alex Pelici

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele