Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

EXCLUSIV: Ioan Ovidiu Sabău nu o vede deloc bine pe CFR cu Roma. ”Dan Petrescu nu poate decât să improvizeze şi să spere că cei pe care îi trimite vor prinde o zi bună”

Special Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19576962/1/sabau.png

CFR Cluj joacă astăzi, de la ora 19:55, cu echipa italiană AS Roma, pe Stadio Olimpico, în cadrul rundei a treia a grupelor Europa League. Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport+. Pe fondul problemelor de lot, campioana României nu are aşteptări mari înaintea acestei confruntări.

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit în studioul Europa League de la Look Sport despre partidă. Acesta nu o vede deloc bine pe CFR, care traversează un moment foarte nefast pentru o astfel de partidă, fiind jucători de bază accidentaţi.

De asemenea, forma Romei este un alt element îngrijorător. Formaţia din capitală are 14 meciuri consecutive fără eşec, cel mai bun start de sezon după mulţi ani.

”Roma traversează cea mai bună perioadă din ultimii ani. Are 14 meciuri fără eşec, atât în campionat, cât şi în Europa League. Chiar dacă vor odihni câţiva jucători, problemele sunt la CFR, pentru că lipsesc jucători de bază, mă refer la fundaşii centrali, care sunt accidentaţi.

Dan Petrescu nu poate decât să improvizeze şi să spere că cei pe care îi trimite vor prinde o zi bună. Nu va fi uşor! Dau crezare lui Dan, când zice că se teme. Doar un miral ar face să se obţină un rezultat extraordinar în această seară”,
a declarat fostul fotbalist al naţionalei la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele