Ultima oră
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

EXCLUSIV | Ionel Ganea aruncă noi acuze la adresa conducerii Dunării Călăraşi: ”S-au folosit de noi şi şi-au bătut joc de noi”

Liga II Publicat pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20303378/1/rps9583.jpg

Dunărea Călăraşi este una dintre echipele din primele două ligi care au cerut intrarea în insolvenţă în această vară. Dacă din Casa Liga 1, Dinamo a solicitat procedura, din Liga 2, Dunărea Călăraşi. Ionel Ganea, fost conducător al formaţiei din divizia a doua, a vorbit despre problemele de acolo.

”Ganezul” a scos în evidenţă faptul că el, personal, nu mai văzuse banii din ianuarie, deşi nu se poate spune că echipa avea probleme cu finanţele. Potrivit declaraţiilor sale, făcute în emisiunea Look Sport Live, Dunărea Călăraşi încasa 5.000 de euro pe meci, numai din închirierea propriului stadion către Academica Clinceni.

Am primit salariul până în ianuarie, după aceea gata. După ce s-a terminat campionatul, s-au mai plătit salarii pe două luni, pentru jucătorii care au mai rămas acolo. E o situaţie neplăcută, pentru că bani s-au făcut, ceva-ceva. A jucat şi Clinceni la Călăraşi şi se luau numai de acolo 5.000 de euro pe partidă. Deci bani erau.

E păcat pentru rezultatele pe care le-am făcut cu cei de acolo. Am colaborat bine cu Cristi Pustai, drept dovadă şi rezultatele pe care le-am avut. Am jucat baraj de promovare. Dar asta este, s-au folosit de noi şi şi-au bătut joc de noi”, a declarat Ionel Ganea la Look Sport Live.

Dunărea Călăraşi a cerut intrarea în insolvenţă din cauza problemelor cu banii. În ciuda deficienţelor la nivel de buget, echipa s-a calificat în primă fază în play-off-ul de promovare în Liga 2, iar apoi a disputat barajul de promovare pentru Casa Liga 1. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele