Ultima oră
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală

EXCLUSIV | Ionel Ganea, sfaturi pentru Denis Alibec: ”Fotbalul e un joc pentru bărbaţi. Eu aveam nişte obiective, să nu dea adversarul cu mine pe jos. Nu conta că avea 2 metri”

Echipa nationala Publicat pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20234572/1/alibecromania-fb.jpg

Denis Alibec a fost luat sub ”lupă” de Ionel Ganea după meciul cu Anglia, care i-a dat anumite sfaturi. Fostul mare atacant al primei reprezentative a României i-a recomandat lui Alibec trei aspecte la care trebuie să mediteze şi să le îndeplinească meci de meci, când este selecţionat.

Ionel Ganea e de părere că, în primul rând, Denis Alibec trebuie să fie un luptător şi să intre mai mult în dueluri cu fundaşii adverşi. Astfel, poate face culoare pentru coechipieri.

În primul rând, fotbalul e un joc pentru bărbaţi sau bărbătesc. Eu, personal, aveam nişte obiective, să nu dea adversarul cu mine pe jos, nu conta că avea 2 metri, un metru 90. În calitate de atacant, trebuie să lupţi. Trebuie să lupţi pentru tine, pentru echipă. Denis Alibec trebuie să îndeplinească nişte cerinţe.

Trebuie să fii pregătit când ajungi la naţională, să joci de plăcere. În al doilea rând, trebuie să joci pentru România, pentru culori, pentru familie. În al treilea rând, trebuie să marchezi. Trebuie să ai reuşite. Trebuie să ai nişte obiective. Nu contează cu cine joci”, a declarat Ionel Ganea la Look Sport Live.

Denis Alibec, 30 de ani, joacă în acest moment în Turcia, la Kayserispor. Până acum, el a adunat 17 meciuri în tricoul naţionalei şi a marcat de două ori. Prima reuşită a venit într-un meci amical cu Ucraina din 2016, pierdut de România cu 2-3, iar a doua în partida din deplasare, din Liga Naţiunilor, cu Austria, câştigată de tricolori cu 3-2.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri