Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Iordănescu îl absolvă de vină pe Rădoi la echipa naţională. "Avem jucători cu mari probleme de mentalitate"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20183861/1/radoi.jpg

Mirel Rădoi a anunţat că nu se gândeşte să renunţe la funcţia de selecţioner al României, în ciuda eşecului neaşteptat cu Armenia, în preliminariile Cupei Mondiale 2022. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Anghel Iordănescu a declarat că Rădoi şi FRF au luat decizia corectă, întrucât vina principală aparţine jucătorilor.

După trei meciuri, România ocupă locul 4 în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale Qatar 2022. Armenia şi Macedonia de Nord sunt în faţa ‘tricolorilor’, în mod surprinzător.

Pentru România urmează două meciuri amicale, cu Georgia (2 iunie) şi Anglia (6 iunie).

Mirel Rădoi (40 de ani) va conduce şi echipa olimpică a României la Tokyo. Competiţia e programată în perioada 21 iulie – 7 august.

"Cred că a fost o decizie înţeleaptă a lui Mirel Rădoi de a continua la echipa naţională. În momentul de faţă, cunoaşte cel mai bine lotul, precum şi adversarii cu care ne întrecem. Dacă mă iau după rezultatele pe care le-am obţinut, sunt foarte multe semne de întrebare, foarte multe îndoieli. Ceea ce a deranjat cel mai mult a fost jocul, nu doar rezultatele. Dar trebuie să fim sinceri şi să recunoaştem că nu suntem în această situaţie din cauza lui Mirel Rădoi. Faptul că, după 2016, n-am mai reuşit să ne calificăm la un Campionat European sau Mondial a însemnat foarte mult în mentalul jucătorilor şi în rândul suporterilor echipei naţionale.

I-am spus lui Răzvan Burleanu, după acea campanie din Franţa, că e cel mai important lucru să ne calificăm la Campionatul Mondial următor. S-au făcut nişte greşeli, Daum a reprezentat o greşeală la echipa naţională. Nu contest ce a reprezentat Daum pentru fotbalul german. Avem un joc special, cu jucători talentaţi, dar cu mari probleme de mentalitate ca fotbalişti", a spus Anghel Iordănescu, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri