Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Îşi lasă CFR Cluj jucătorii la Jocurile Olimpice? Poziţia conducerii

CFR Cluj Publicat pe 22 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20133552/1/cfr-clujn.jpg

CFR Cluj nu a luat încă o decizie oficială în ceea ce priveşte trimiterea jucătorilor la Jocurile Olimpice, dacă Mirel Rădoi va solicita fotbalişti de la echipa din Ardeal. Însă, potrivit directorului sportiv Marius Bilaşco, nu ar fi probleme în acest sens. Oficialul campioanei României a afirmat că, deşi echipa se va afla în pragul meciurilor din preliminariile cupelor europene, nu le poate interzice acest lucru jucătorilor.

Noi nu am discutat deocamdată în cadrul clubului dacă lăsăm jucătorii la Olimpiadă, dar din punctul meu de vedere nu vor fi probleme. De fiecare dată când am primit notificări de la FRF, am răspuns afirmativ, fie că a fost vorba de naţionala mare, de naţionala U21 şi aşa mai departe.

Oricine ar vrea să îmbrace tricoul naţionalei la Jocurile Olimpice. Chiar dacă atunci o să jucăm în cupele europene, nu cred că va fi problemă, vom trimite jucătorii ceruţi la lot. Şi mie mi-ar fi plăcut să joc la Olimpiadă”, a declarat Marius Bilaşco la Fotbal Look, de pe Look Sport +.

Din lotul lărgit anunţat de Mirel Rădoi, pe listă se regăsesc 4 jucători de la CFR: Cristian Manea, Alexandru Paşcanu (împrumutat la Ponferradina până în vara lui 2022), Denis Ciobotariu, Alexandru Chipciu, Valentin Costache,

Echipa naţională a României va evolua în Grupa B a turneului olimpic de la Tokyo, alături de reprezentativele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras. Este cea mai accesibilă grupă de la Jocurile Olimpice, iar selecţionerul Mirel Rădoi a stabilit un obiectiv îndrăzneţ: câştigarea unei medalii.

Turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice 2020 se va disputa între 21 iulie şi 7 august. Primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală. În cazul unei calificări în sferturi, România va juca cu o echipă din Grupa A (Japonia, Africa de Sud, Franţa, Mexic).

Locul 1 din Grupa A întâlneşte în sferturi locul 2 din Grupa B, în timp ce locul 2 din Grupa A se confruntă cu câştigătoarea Grupei B, meciurile fiind programate pe 31 iulie 2021.

România va debuta la Jocurile Olimpice 2020 pe 22 iulie, cu un meci împotriva reprezentativei din Honduras.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele