Ultima oră
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan a făcut lumină în cazul transferului lui Deian Sorescu. ”Ar trebui să fie o sumă importantă de bani ca să-l lăsăm să plece”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20305357/2/sorescu.jpg

Iuliu Mureşan a intervenit telefonic marţi la Look Sport LIVE. Conducătorul dinamoviştilor a explicat că situaţia financiară s-a ameliorat, iar viitorul poate aduce lucruri bune. El a explicat situaţia celui mai în formă jucător din lot.

Deian Sorescu, căpitan la Dinamo, este revelaţia debutului de campionat, după ce a înscris trei goluri în meciul cu FC Voluntari. Acesta este de departe cel mai atractiv jucător pentru un transfer. S-a vehiculat ideea conform căreia fotbalistul ar fi avut o ofertă de 500.000 de euro de la Legia Varşovia, Iuliu Mureşan a declarat că nu ştie nimic despre acest aspect şi că pe adresa clubului nu a venit nimic oficial.

Oficialul a punctat faptul că Sorescu ar putea fi lăsat să plece pentru aproximativ un milion de euro.

”Este clar că va fi greu şi va dura până ne redresăm, poate trei ani, până la finalul insolvenţei. Cea mai importantă problemă de rezolvat acuma este ridicarea restricţiei de suspendare a transferurilor, pentru că e foarte greu să avem rezultate dacă nu avem un lot.

Am mers pe mâna jucătorilor tineri de la echipa a doua şi ne-a ieşit foarte bine cu Voluntari. Sigur, a fost primul meci, voinţa şi determinarea a fost mare, publicul ne-a ajutat enorm, tot stadionul a cântat la unison. Jucătorii au susţinerea noastră şi a DDB-ului. Sper să intrăm rapid pe un făgaş normaş şi să avem mai multă linişte. E important să confirmăm luni, jucăm cu FC ”U” Craiova.

Mulţi jucători au avut crampe musculare, ne-am temut să nu aibă întinderi sau rupturi, din fericire nu a fost nimic grav şi sper că până mâine să îi putem recupera şi să îi avem la antrenamente.


(n.r. despre transferul lui Deian Sorescu) Nu am văzut o asemenea ofertă, eu nu ştiu de ea. Este un subiect rostogolit în presă. La club dacă nu ajunge oferta, atunci cine să îl transfere pe Sorescu? Sunt persoane care vor să se implice în transferuri, dar degeaba, dacă nu discută cu cei de la club. Dacă oferta a fost, eventual a venit în iarnă.

Ar trebui să fie o sumă importantă de bani ca să-l lăsăm să plece, este un jucător determinant, care a marcat trei goluri şi ne-a adus o victorie mare. Nu putem face transferuri, aşadar fiecare jucător care pleacă ar fi o pierdere mare. Pentru un milion de euro aş fi de acord să îl lăsam pe Sorescu”,
a declarat oficialul dinamoviştilor, pentru Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE se vede de luni până vineri, de la ora 10:15, pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele