Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan, veşti excelente pentru fanii lui Dinamo. ”Se fac eforturi foarte mari să se rezolve problemele, unele au fost deja rezolvate”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20341166/2/iuliu-muresan.jpg

Iuliu Mureşan a avut joi o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Look Sport LIVE. Preşedintele lui Dinamo a dezvăluit că o bună parte din datorii au fost lichidate, iar atmosfera în vestiar este una foarte bună, graţie şi lui Dario Bonetii, care a reuşit să se apropie de jucători încă de la început.

De asemenea, Mureşan speră ca Paul Anton să rămână, clubul fiind dispus să îi ofere un salariu care să îl mulţumească, asemănător cu ce avea din perioada când spaniolii conduceau.

”Se fac eforturi foarte mari să se rezolve problemele, unele au fost deja rezolvate, iar altele sunt în curs de rezolvare. Clubul nu poate fi acuzat şi nu se poate implica în plăţi înainte de intrarea în insolvenţă. Le-am explicat asta jucătorilor, la prima şedinţă cu ei, pe data de 5 iulie. Într-un viitor destul de apropiat toată lumea va fi mulţumită.

S-au schimbat un pic lucrurile, dacă ar fi nemulţumiri, vă daţi seama că nu ar fi aşa rezultate şi grupul nu ar fi aşa de unit. Se vede din atitudinea jucătorilor şi din rezultate. Totul e schimbat radical faţă de primele zile, când nu înţelegeam ce şi de ce, dar pe măsură ce rezolvăm problemele discutate cu jucătorii va fi şi mai mare liniştea. Antrenamentele se fac foarte serios, jucătorii sunt extrem de implicaţi. Dario Bonetti este un antrenor foarte bun, el şi-a atras jucătorii încă de la început. Nu ne dădea nimeni şanse să avem şase puncte din trei meciuri.


(n.r. despre calificarea în play-off) Ne gândim, dar deocamdată e început de campionat.

(n.r. situaţia lui Paul Anton) A fost un proiect care a fost o înşelăciune, au fost nişte lucruri fără acoperire. Contractele s-au făcut fără responsabilitate. La ce contracte am văzut la Dinamo nu îmi venea să cred! Erau contracte de Primera Division, nu putem compara nivelul. Au fost făcut cu irealism şi iresponsabilitate. Noi trebuie să punem cioburile cap la cap. Paul este un jucător foarte bun, probabil cel mai bun din ţară pe poziţia lui, alături de Deian Sorescu este cel mai valoros jucător din lot. În România nimeni nu îi poate oferi salariul de la Dinamo, poate din străinătate. Cu el am avut discuţii, încă sunt în desfăşurare, sper că se va rezolva ceva. Dacă comisia îl dă liber, atunci va pleca, dacă nu, atunci rămâne la noi şi îi vom asigura un salariu mulţumitor”, a declarat preşedintele lui Dinamo, pentru Look Sport+

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele