Ultima oră
VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start
U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi

EXCLUSIV | Jucătorul din Liga 1 care a fost la un pas de AS Monaco. Cum a picat mutarea

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

Ionuţ Chirilă a dezvăluit la emisiunea Look Sport Live cum fostul său elev de la Concordia Chiajna, Wellington a fost aproape de un transfer de răsunet.

Ajuns la 33 de ani, atacantul brazilian a fost aproape de a semnat în vara anului 2015 cu AS Monaco, dar din cauza regulii jucătorilor extra-comunitari, totul a căzut, iar fotbalistul a ajuns la una din cele mai bune echipe ale campionatului din acel moment, Pandurii Târgu-Jiu.

”Wellington a fost foarte aproape să semneze cu AS Monaco. Ei nu aveau loc de extracomunitari, avea paşaport brazilian, dar în cele din urmă nu s-a realizat, pentru că nu au putut trimite cei de acolo un jucător împrumut la Nice.

În cele din urmă a ajuns la Pandurii Târgu-Jiu, echipă foarte bună la acea vreme. Trebuie să fim atenţi, decât să aducem jucători din Burkina Faso, ar trebuie să fim atenţi la juniorii noştri”
, a explicat tehnicianul, pentru Look Sport+.

  • Wellington este liber de contract din vara anului 2017, ultima oară a fost legitimat la indienii de la North East United.
mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele