Ultima oră
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”

EXCLUSIV | Jucătorul lăudat de Sabău şi Goian la Fotbal Look: "Are personalitate, curaj, tupeu. Seamănă cu Gigel Bucur!"

Superliga Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email
 
Autor al golului de 2-0 în FC U Craiova - Gaz Metan Mediaş, Alexandru Raicea (24 de ani) a devenit remarcatul lui Ioan Ovidiu Sabău şi Lucian Goian. Cei doi experţi Fotbal Look i-au creionat un portret frumos mijlocaşului ofensiv al echipei lui Stoican, iar "Moţul" l-a comparat cu Gigel Bucur, fostul golgheter al campionatului intern.
 
Introdus pe teren în minutul 76, Raicea a scos cartonaşul roşu primit de Junior, apoi a pus capăt meciului prin golul marcat în al patrulea minut de prelungiri, la o fază la care a impresionat prin viteza de deplasare:
 
"Acest jucător care a intrat, Raicea...Ce înseamnă un jucător de viteză, rapid, care să plece pe spaţii! Joacă un-doi şi nu mai ai timp să-l prinzi. S-a văzut clar, chiar şi la cartonaşul roşu, frecvenţă bună şi foarte rapid", a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Fotbal Look.
 
"Mi-a plăcut Raicea. Un jucător cu calitate. Domnul Sabău îl compara înainte de emisiune cu Gigel Bucur. Nu foarte înalt, cu viteză foarte bună. Până la urmă are calităţi şi a făcut o fază frumoasă la faza golului. Se vede că are personalitate, curaj, tupeu. La gol a făcut un un-doi foarte bun, cu concurenţa fundaşului central dreapta, care nu înţeleg ce face la faza asta. Se opreşte, rămâne pe loc, ridică mâna pentru ofsaid şi apoi merge", a punctat şi Lucian Goian.

Stoican, lăudat de Sabău

Artizan al primei victorii a oltenilor după trei luni, Flavius Stoican a cules şi el laude din partea lui Sabău:
 
"Am observat entuziasmul, bucuria jucătorilor. O descătuşare! Tot ce înseamnă banca, jucătorii de rezervă. Am văzut o echipă încărcată din punct de vedere mental cu dorinţa de a câştiga. Înseamnă foarte mult pentru o echipă să vezi astfel de semnale pe care le dau jucătorii: stările, bucuria, entuziasmul. Fantastic, înseamnă că e grup! Contează mult, tu ca antrenor trebuie să dai bucuria asta de a juca fotbal, entuziasmul, senzaţia că aparţii acestui grup şi că au nevoie unii de ceilalţi. Ce cred eu că-i lipseşte Craiovei: fundaşi laterali şi un atacant de viteză, de careu, care să plece pe spaţii. Echipa joacă, pasează la mijlocul terenului şi câţiva dintre străini au o tehnică peste nivelul campionatului nostru. Chiar mi-a plăcut şi mă bucură că au câştigat, pentru că acolo s-a investit mult în jucători şi infrastructură", a mai spus fostul mare internaţional român.
 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele