Ultima oră
Coloana de direcţie, prima emisiune auto full responsive din România, debutează la Prima TV, sâmbătă, de la 12:00 Coloana de direcţie, prima emisiune auto full responsive din România, debutează la Prima TV, sâmbătă, de la 12:00
Întâlnire de taină între Florentino Perez şi doi conducători ai Barcelonei chiar înaintea El Clasico Întâlnire de taină între Florentino Perez şi doi conducători ai Barcelonei chiar înaintea El Clasico
Vin şi veşti bune pentru FCSB. Florinel Coman revine mai repede decât se credea. Care e situaţia lui Ionuţ Panţîru Vin şi veşti bune pentru FCSB. Florinel Coman revine mai repede decât se credea. Care e situaţia lui Ionuţ Panţîru
Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid
LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde
NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB

EXCLUSIV | Laude pentru Adi Mutu, în ciuda eşecului cu FCSB: ”O partidă tactică excelentă”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20399709/1/u-craiova-1948-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-18-09-2021.jpg

FC U Craiova a făcut un meci bun cu FCSB, chiar dacă a cedat cu 0-1. Adrian Mutu a organizat exemplar echipa din punct de vedere defensiv, iar dacă nu ar fi fost penaty-ul dictat pentru FCSB, după o fază controversată, atunci oltenii ar fi putut lua un punct, cel puţin. Prezent fiind în platoul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport +, Lucian Goian a lăudat echipa oltenilor.

Crede că Mutu a reuşit ceea ce reuşesc doar antrenorii cu mare experienţă, să formeze o barieră umană în faţa unei echipe contra căreia a pornit de la bun început cu şansa a doua. ”Este normal să aibă o anumită frustrare Mutu, pentru că FCSB nu a fost cu nimic peste echipa lui, poate că de acolo au pornit acuzele.

Penalty-ul s-a dat uşor, dar sunt alte persoane care pot să infirme sau să confirme acest lucru. Mutu a pregătit bine jocul, culoarele FCSB-ului au fost blocate bine. FC U a venit şi după rezultate negative, nu era cu moral prea bun.

Craiova a făcut o partidă tactică excelentă. Era un meci care se putea decide după o fază fixă, ceea ce s-a şi întâmplat”, a declarat Lucian Goian, în emisiunea Fotbal Look.

Adrian Mutu a criticat dur prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul cu FCSB, scor 0-1, el afirmând că a fost “o ruşine de arbitraj”.

”Tactic am stat foarte bine, am închis toate culoarele. În afara şutului lui Cordea din prima repriză FCSB nu a ajuns la poartă. Un penalti foarte uşor acordat. Arbitrajul ăsta şmecheresc îl cunosc şi eu.

A fost un arbitraj şmecheresc. Ne taie toate acţiunile de atac din faţă, noi n-avem voie să sărim la cap, să punem mâna pe adversar. Într-adevăr, când sunt faulturi să dea. Probabil deranjăm, jucăm un fotbal frumos, nu suntem ca o nou-promovată. Recunosc acest arbitraj şi nu am cuvinte de laudă, mi se pare ridicol ce fac.

Bine că n-a dat penalti după ce s-a terminat meciul. Jucătorii sunt dezamăgiţi pentru că şi ei îşi dau seama când arbitrul nu te lasă să-ţi scoţi capul şi să înaintezi, un arbitraj şmecheresc. Inclusiv al patrulea arbitru stătea lângă mine, se uita numai spre banca noastră, nu aveam vboie să spunem nimic.

O ruşine de arbitraj în seara asta. Nu spun că meritam să câştigăm, nici noi n-am avut ocazii. Dar nici ei n-au avut ocazii. Un rezultat de egalitate era echitabil. Sunt dezamăgit de arbitraj, nu de echipa mea”, a spus Mutu.

El a menţionat că nu se teme de o aventuală demitere: ”Nu mi-e frică şi sunt gata să înfrunt orice decizie o va lua conducerea”.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt