Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

EXCLUSIV | Lecţia de viaţă predată de George Baltă, fratele de suferinţă al lui Mihăiţă Neşu: ”Asta este foarte important!”

Rugby Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20163151/1/geoarge-balta-emisiune.png

George Baltă, rugbistul care a suferit o accidentare horror în 2006 şi căruia medicii i-au dat doar trei ore de trăit, a vorbit despre relaţia pe care o are cu fratele său de suferinţă, Mihăiţă Neşu, accidentat în 2012.

George şi-a exprimat respectul pentru fostul fotbalist al Stelei Bucureşti, sperând ca proiectul ”Bişonului” pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilităţi să îi reuşească. Cei doi nu au apucat să se cunoască personal, însă au discutat prin mail şi la telefon.

”Ai spus doi foşti sportivi. Eu am rămas în continuare legat de lumea sportului. Nu mai fac ce iubeam cel mai mult, rugbi, dar m-am îndrăgostit a doua oară să zic aşa de alergare. Da, îl apreciez mult pe Mihăiţă pentru ce face şi sper să îi iasă până la urmă proiectul cu acel centru mare pe care încearcă să îl construiască, cu ajutorul nostru, al tuturor.

(n.r.- dacă l-a întâlnit pe Mihaiţă Neşu), am fost eu la Băile Felix, la recuperare. Din păcate nu l-am găsit pe el la Oradea. Aş fi vrut să îl întâlnesc faţă în faţă, dar am discutat pe mail şi la telefon.  

Este foarte important să le arătam oamenilor ce înseamnă viaţa după sportul de performanţă, pentru că sportul de performanţă se poate opri într-o secundă, cum s-a întâmplat în cazul meu şi al lui Mihăiţă. Dar ce faci după? Asta este foarte important!”, a declarat fostul rugbist George Baltă, invitat la Look Sport Live, emisiune moderată de Eduard Zelgin.

11 martie 2006 este data la care George Baltă a suferit accidentarea care urma să îi încheie cariera în rugbi, la un meci de pregătire între echipa naţională a României U21 şi clubul său Olimpia Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele