Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

EXCLUSIV | Lovitură în Liga 1! Clubul care l-a convins pe Sergiu Buş, după cel mai bun sezon al carierei

Superliga Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19415113/1/rps2971.jpg

Lovitură dată pe piaţa transferurilor de CFR Cluj, după ce gruparea ardeleană s-a înţeles în mare măsură cu Sergiu Buş, unul dintre cei mai în formă atacanţi români ai momentului.

Atacantul îşi încheie contractul cu Gaz Metan în această vară şi e liber să semneze cu orice echipă, de serviciile sale fiind interesată şi FCSB.

Sergiu Buş, înlocuitor pentru Ţucudean la CFR

Totuşi, sursele Look Sport susţin că CFR Cluj a bătut deja palma cu atacantul de 27 de ani, aflat la cel mai bun sezon al carierei după ce a înscris 11 goluri în 31 de partide jucate pentru Gaz Metan, în toate competiţiile.

Cotat la 600.000 de euro, Buş a suferit o accidentare la gleznă în meciul cu FCSB, scor 2-2, când a şi marcat, iar de atunci a făcut recuperarea la stadionul CFR-ului, alături de fizioterapeutul campioanei.

Sergiu Buş a mai evoluat pentru CFR Cluj la începutul carierei, însă concurenţa mare din atacul ardelenior a făcut ca acesta să fie mai mereu împrumutat la alte echipe. Ulterior, vârful ajuns la 27 de ani a mai jucat pentru ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra sau Levksi Sofia.

Buş e văzut la CFR drept un înlocuitor pentru George Ţucudean, după ce vârful de 29 de ani nu a dort să-şi mai prelungească înţelegerea cu gruparea ardeleană.

Eliminat în meciul cu Craiova, Buş ar putea fi suspendat pentru trei etape, ceea ce ar însemna că actualul sezon e deja încheiat pentru el. La finalul partidei respective, atacantul preciza că îşi doreşte să continue în Liga 1 şi să joace pentru o echipă aflată în lupta pentru trofee.

"Vreau să mă lupt la campionat, să mă lupt pentru trofee. Mă voi duce acolo unde simt că sunt dorit cu adevărat", spunea Buş la microfonul Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele