Ultima oră
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"
Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori

EXCLUSIV | LPF va cere oficial FRF prelungirea sezonului din play-out! Cinci cluburi se opun însă iniţiativei

Liga I Publicat pe 30 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19436594/1/rps-1124.jpg

  • LPF cere prelungirea sezonului până pe 18 august şi disputarea barajului de menţinere/promovare pe 22 august
  • Viitorul, Sepsi, Hermannstadt, Poli Iaşi şi Chindia se opun prelungirii sezonului

LPF va trimite oficial către FRF o cerere de prelungire sezonului din play-out şi amânarea datei de disputare a barajului de menţinere/promovare, însă decizia nu e acceptată de toate cluburile din Casa Liga 1.

Decizia LPF vine în urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii cluburilor din Casa Liga 1 şi în dorinţa de a termina sezonul pe teren, amânarea ultimei etape fiind necesară pentru programarea restanţelor din acest sezon.  Dinamo are de disputat 5 restanţe, Chindia şi Hermannstatd au două meciuri în minus, iar Sepsi are o restanţă de disputat.

În mod normal, sezonul ar trebui să se încheie pe 5 august, când au fost programate meciurile din etapa 14 a play-out-ului, ceea ce înseamnă că Dinamo n-ar mai avea când să dispute nici măcar unul din cele cinci meciuri restante.

  • LPF ar dori prelungirea play-out-ului până pe 18 august şi disputarea barajului de menţinere/promovare pe 21 august;

Cinci cluburi din play-out nu sunt de acord

Totuşi, din informaţiile Look Sport decizia nu e îmbrăţişată de majoritatea cluburilor din play-out. Nu mai puţin de cinci echipe sunt împotriva prelungirii sezonului.

Este vorba de trei formaţii aflate deasupra liniei retrogradării - Viitorul, Sepsi şi Hermannstadt, dar şi despre Chindia Târgovişte (aflată acum pe ultimul loc şi cu un două meciuri în minus) şi Poli Iaşi (fără restanţe şi aflată pe locul de baraj).


 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga I

Ultimele articole Toate articolele