Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

EXCLUSIV ǀ Lucian Rusandu, amendat pentru prestaţia din partida Chindia - FCSB: ”Sunt dezgustat de maniera de arbitraj”

FCSB Publicat pe 2 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20414735/1/cs-mioveni-dunarea-calarasi-play-off-liga-2-casa-pariurilor-12-05-2021.jpg

Lucian Rusandu, arbitrul central al partidei Chindia – FCSB 0-1, a fost aspru amendat de Vasile Miriuţă, pentru modul în care a condus confruntarea. Fostul antrenor al echipelor CFR Cluj sau Hermannstadt crede că Rusandu a avut o ”manieră şmecherească” prin care a condus meciul, scoţând în evidenţă anumite faze.

În primul rând, cea din minutul 8, când Chindia a primit roşu şi a jucat în inferioritate numerică, dar şi o altă fază care l-a avut în prim plan pe Vali Creţu, care, în opinia lui Miriuţă, trebuia să vadă cartonaşul roşu, pentru o reacţie dură la adresa unui adversar.

Chindia a fost îndârjită de eliminarea din minutul 8. Sunt dezgustat de maniera de arbitraj. Să spunem că penalty-ul a fost, dar a fost o eliminare gratuită la Chindia şi a mai fost un cot al lui Creţu unde nu s-a dat nimic. A fost o manieră şmecherească. În a doua repriză arbitrul dădea cartonaşe galbene la mişto, dar o manieră şmecherească. Dacă era 11 la 11 pe teren, poate FCSB nu câştiga”, a spus Miriuţă în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+.

FCSB a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 11-a din Casa Liga 1, în care a marcat din penalti la ultima fază a jocului. În minutul 8, de la Chindia a fost eliminat Kocic.

FCSB a marcat prin Budescu, în minutul 90+7, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu.

  • Chindia: Căbuz – T. Căpuşă (Ioniţă ’85), Celea, Iacob, Dinu (Corbu ’10) – Dulca, Kocic – D. Popa, C. Şerban, Popadiuc – Florea (Martac ’79).  Antrenor: Emil Săndoi
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu (Haruţ ’87), Vinicius, Miron, Radunovic – Ov. Popescu (Oaidă ’81), Şut (Budescu ’46), Olaru – Cordea, Keşeru (V. Gheorghe ’70), I. Stoica. Antrenor: Edward Iordănescu

 

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele