Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

EXCLUSIV | Lupta la titlu, cu oameni în tribune? Răspunsul clar dat de Ionuţ Stroe la Look Sport Live: "Atunci vom avea acel moment aşteptat de fani!"

Superliga Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19415167/1/istroe.jpg


În contextul în care numărul infectaţilor cu COVID-19 în ultimele 24 de ore a ajuns la o boră-record, 555, Ionuţ Stroe, şeful Ministerului Tineretului şi Sportului, respinge, pentru moment, ideea revenirii fanilor pe stadioane.
 
Universitatea Craiova se află la patru meciuri de câştigarea unui titlu aşteptat în Bănie de trei decenii, iar mulţi oameni din fotbalul românesc au înaintat posibilitatea ca meciul cu CFR, probabil decisiv pentru coroană, de pe "Ion Oblemenco" să se poată juca cu spectatori în tribună. Dar Ionuţ Stroe a făcut lumină, miercuri, în direct la Look Sport Live, în momentul în care a transmis că suporterii vor reveni pe stadioanele din România doar în momentul în care numărul infectărilor va scădea şi se va îndrepta spre zero: "Eu îi înţeleg în egală măsură pe fanii Craiovei şi pe toţi suporterii din ţară, legat de prezenţa lor pe stadioane. Şi eu îmi doresc asta, dar trebuie să înţelegem că tot ce se întâmplă în momentul de faţă sunt doar măsuri de siguranţă publică. Nu se întâmplă doar în România, aţi văzut şi în Primera Division, Premier League sau Bundesliga. Przenţa a mii de spectatori în tribune ar putea transforma stadioanele în focare de infecţie.
 
Trebuie să existe această conformare voluntară a tuturor pentru că vedeţi şi cifrele de astăzi. 555 de cazuri în 24 de ore înseamnă enorm. Dacă cifrele vor tinde către zero, vom avea cu siguranţă acel moment mult aşteptat atât de fanii Craiovei, cât şi de ceilalţi, să poată fi prezenţi pe stadioane", a fost răspunsul lui Ionuţ Stroe la întrebarea adresată de Geanina Iacob, miercuri, la Look Sport Live.

 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele