Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

EXCLUSIV | Malele, văzut ca următorul transfer de răsunet din Casa Liga 1. FC Argeş riscă să rămână fără el

FCSB Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20030131/1/bs5a7887.jpg

Cephas Malele (27 de ani) a venit de nicăieri şi a întrecut toate aşteptările. Chiar şi pe ale oamenilor care au intermediat transferul la FC Argeş, în vara anului trecut. Africanul născut în Angola este deja un nume vehiculat pentru un transfer important, care ar reprezenta un pas în faţă pentru el. În primul rând, e vorba de oferte din Casa Liga 1.

Ioan Ovidiu Sabău şi Daniel Stanciu au vorbit la Fotbal Look despre calităţile africanului, care i-a impresionat, iar din acest motiv, din punctul lor de vedere, Malele nu va mai rămâne pentru mult timp în Piteşti. Ei îl văd trecând deja la nivelul următor, chiar dacă oamenii din conducerea Argeşului încearcă să îi ofere un nou contract, cu multe zerouri, care să îl convingă să rămână.

Eu zic ca e un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”, a declarat Sabău, iar Stanciu a continuat laudele:

Poate să continue şi la FC Argeş, dar să vedem. Are un salariu măricel. A primit o ofertă şi mai bună acum, dar a demonstrat că merită. Mulţi de acolo îl privesc ca pe o afacere de viitor, plus că poate să îndeplinească obiectivele clubului”.

Malele, dorit şi de U Craiova 

Africanul a reuşit opt goluri în 18 meciuri jucate în Casa Liga 1 pentru trupa piteşteană şi e considerat motorul ofensiv şi principalul arhitect al revenirii de senzaţie a fostei lanterne roşii. Rapid, tehnic, bun finalizator, Malele mai are contract până în vară cu FC Argeş, dar, momentan, nu a semnat o nouă înţelegere. Iar Craiova vrea să profite!

Sesizând potenţialul vârfului, oltenii vor să-l convingă să semneze încă de acum, gratis, şi să ajungă pe Ion Oblemenco în vară. Asta pentru că, în lipsa lui Koljic, Nistor şi Cicâldău au rămas fără un vârf eficient, care să le transforme în gol pasele decisive.

Malele a fost una dintre cele mai inspirate achiziţii ale acestui sezon din Casa Liga 1, fiind luat de FC Argeş din Portugalia, de la Oliveirense.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele