Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

EXCLUSIV | Malele, văzut ca următorul transfer de răsunet din Casa Liga 1. FC Argeş riscă să rămână fără el

FCSB Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20030131/1/bs5a7887.jpg

Cephas Malele (27 de ani) a venit de nicăieri şi a întrecut toate aşteptările. Chiar şi pe ale oamenilor care au intermediat transferul la FC Argeş, în vara anului trecut. Africanul născut în Angola este deja un nume vehiculat pentru un transfer important, care ar reprezenta un pas în faţă pentru el. În primul rând, e vorba de oferte din Casa Liga 1.

Ioan Ovidiu Sabău şi Daniel Stanciu au vorbit la Fotbal Look despre calităţile africanului, care i-a impresionat, iar din acest motiv, din punctul lor de vedere, Malele nu va mai rămâne pentru mult timp în Piteşti. Ei îl văd trecând deja la nivelul următor, chiar dacă oamenii din conducerea Argeşului încearcă să îi ofere un nou contract, cu multe zerouri, care să îl convingă să rămână.

Eu zic ca e un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”, a declarat Sabău, iar Stanciu a continuat laudele:

Poate să continue şi la FC Argeş, dar să vedem. Are un salariu măricel. A primit o ofertă şi mai bună acum, dar a demonstrat că merită. Mulţi de acolo îl privesc ca pe o afacere de viitor, plus că poate să îndeplinească obiectivele clubului”.

Malele, dorit şi de U Craiova 

Africanul a reuşit opt goluri în 18 meciuri jucate în Casa Liga 1 pentru trupa piteşteană şi e considerat motorul ofensiv şi principalul arhitect al revenirii de senzaţie a fostei lanterne roşii. Rapid, tehnic, bun finalizator, Malele mai are contract până în vară cu FC Argeş, dar, momentan, nu a semnat o nouă înţelegere. Iar Craiova vrea să profite!

Sesizând potenţialul vârfului, oltenii vor să-l convingă să semneze încă de acum, gratis, şi să ajungă pe Ion Oblemenco în vară. Asta pentru că, în lipsa lui Koljic, Nistor şi Cicâldău au rămas fără un vârf eficient, care să le transforme în gol pasele decisive.

Malele a fost una dintre cele mai inspirate achiziţii ale acestui sezon din Casa Liga 1, fiind luat de FC Argeş din Portugalia, de la Oliveirense.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele