Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

EXCLUSIV | Manager-ul agresat la partida din liga a treia a povestit prin ce a trecut! "A fost halucinant tot ce s-a întâmplat"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 8 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21340319/1/olimpia.png

Un incident deplasat a avut loc vineri la o partidă din liga a treia. Minerul Ocna Dej a întâlnit Olimpia MCMXXI Satu Mare, în etapa cu numărul şapte din al treilea eşalon.

După ce sătmărenii au egalat la unu, un agent de securitate l-a lovit cu piciorul pe manager-ul general de la Olimpia.

Cel agresat a căzut la pământ, iar după au intervenit şi jandarmii. 

Videoclipul care a început să circule în spaţiul public a creat consternare, iar acum, în exclusivitate pentru Prima Sport, manager-ul general de la Olimpia a explicat ce s-a întâmplat.

Sergiu Tăbăcaru a declarat că nu este un om care să poarte pică şi l-a iertat deja pe agentul de securitate, care şi-a şi cerut scuze în repetate rânduri.

"Nu am vrut să iasă clipul. Multă lume a spus că eu i-am reproşat că fumează, nici măcar atâta nu a fost. Eu stăteam pe lângă gard, preşedintele era în spatele meu. Ne-au zis să stăm acolo pentru că nu aveau loc delimitat pentru oaspeţi. Eu am strigat, la un moment dat, ceva şi domnul a venit la mine şi a zis: «Dacă mai urli la arbitru, te iau de gât, te dau afară». I-am răspuns; «Ce ai domnule?» şi m-am dus de acolo şi l-am lăsat în pace. Chiar după un minut am reuşit să egalăm, eu m-am bucurat, m-am uiat către el şi am spus: «Acuma poţi să stai la ţigară", asta i-am zis eu lui şi i-am arătat gestul de ţigară, atât a fost toată faza. M-am întors şi am început să mă bucur. El mă şi luase de gât înainte. Când am făcut gestul de ţigară, el a venit la mine foarte pornit. A fost halucinant tot ce s-a întâmplat. Har domnului, nu am avut galerie la meciul ăsta. Mă bucur că nu au venit cu noi, vă spun sincer. Vă daţi seama că îl luau pe sus. Când m-a lovit efectiv mi-am pierdut puterea, am căzut în genunchi. Se pune presiune pe mine să fac plângere la poliţie, dar nu voi face. Eu nu sunt un om care să fiu duşmănos. Poate sunt mai vulcanic şi mai extrovertit, dar nu voi face rău nimănui.

Ne-au dus pe amândoi la jandarmerie şi i-am spus: «Nu sta acolo aşa şi te uita la mine, cere-ţi scuze şi îţi jur că nu îţi fac nimic» şi şi-a cerut scuze. Am văzut azi dimineaţă că e fost cadru MAPN, vă daţi seama ce forţă are în picioare. M-a sunat şi şi-a cerut din nou scuze şi mi-a spus că nu îşi găseşte liniştea de vineri de când s-a întâmplat. Omului îi pare rău, eu vreau să îl cred. Dacă el regretă şi ştie că a greşit, altcineva să ia măsuri, eu nu voi face plângere. Dacă Federaţia le dă puţină suspendare, asta deja e treaba Federaţiei. Nu vreau să îl târăsc pe om prin tribunale, are şi el familie, am şi eu familie. E regretabil ce s-a întâmplat, dar nu voi face plângere." a declarat Sergiu Tăbăcaru.

Partida s-a încheiat cu victoria Olimpiei, scor 1-2. După şapte etape, sătmărenii sunt pe locul opt, cu şase puncte acumulate, iar Minerul Ocna Dej se află pe poziţia a şasea cu opt puncte strânse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri