Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht
Sepsi e cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor! Trei nume noi prezentate astăzi. Sepsi află miercuri adversara din Conference League Sepsi e cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor! Trei nume noi prezentate astăzi. Sepsi află miercuri adversara din Conference League
Rapid s-a despărţit de Ivica Zunic
Rapid s-a despărţit de Ivica Zunic

EXCLUSIV | Marcel Puşcaş anunţă zece transferuri la FC U Craiova: "Sunt peste nivelul din Liga 1!"

Liga I Publicat pe 8 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20235964/1/adi-mutu.png


FC U Craiova 1948 se pregăteşte de sezonul din Casa Liga 1, iar directorul Marcel Puşcaş anunţă că familia Mititelu se pregăteşte să transfere nu mai puţin de zece jucători, toţi din afara României.
 
Oltenii au ajuns la concluzia că echipele din prima ligă cer preţuri prea mari în schimbul fotbaliştilor români, motiv pentru care se vor orienta spre jucători din străinătate. Zece la număr, după cum a dezvăluit Marcel Puşcaş la Look Sport LIVE:
 
"Vor fi mai puţini jucători din Liga 1, mai mulţi străini. Din ce am parcurs ca hartă a jucătorilor români, cluburile cer trei sau patru sute de mii de euro, un milion chiar. De jucătorii U21 nu te poţi atinge. Atunci preferăm jucători din străinătate, din liga a doua din Germania, din Belgia, din Uruguay, din Argentina. Sunt peste nivelul din Liga 1, raportul calitate-preţ e mai aproape de priorităţi. Săptămâna asta vor veni patru jucători, săptămâna următoare vor veni cinci. Noi avem 21 de jucatori in lot, dintre care şapte Under 21, dar vor pleca patru sau cinci. Lotul va fi de 26-27 de fotbalişti, trebuie sa vină zece jucatori. Ei vor veni probabil in integralitate din străinatate, poate unul sau doi din România", a transmis oficialul craiovenilor.
 
Considerată una dintre echipele cu un buget mare pentru noul sezon, FC U Craiova va pregăti stagiunea 2021/2022 în Slovenia, locul în care Adi Mutu va avea toate condiţiile necesare:
 
"Azi avem la ora 13:00 o întâlnire cu Adi Mutu. Pregătim plecarea în cantonament şi punerea la punct a lotului. Plecăm în Slovenia pe data de 21 iunie. E o perioadă bună. Ce era de făcut în România? Decât să o lălăi, am preferat un stagiu cu condiţii bune, cu terenuri, cu pregătirea campionatului care urmează", a mai spus fostul fotbalist de la Steaua şi Rapid.
mail-share icon Email
viewscnt

Liga I

Ultimele articole Toate articolele