Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

EXCLUSIV | Marea problemă a Craiovei în meciul cu Clinceni. ”De asta trebuie să ai un jucător important, care să te scoată din astfel de situaţii”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20156611/1/cra-clin-2.jpg

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului din Casa Liga 1.

Diferenţa s-a făcut în urma autogolului lui Marius Constantin, din minutul 54. Partida a fost amplu analizată în studioul Fotbal Look.

”Era o mare bucurie, după cele două rezultate cu cele mai bune echipe. Intervine auto-mulţumirea, nu mai poţi să te încarci aşa bine. Vine un meci aparent mai facil şi poate vine şi o zi proastă.

De asta trebuie să ai un jucător important, care să te scoată din astfel de situaţii, cum era Hagi”,
a spus Ioan Ovidiu Sabău, pentru Look Sport+.

Un element important a fost dezinvoltura celor de la Academica Clinceni, care au jucat relaxaţi, fără a mai avea un obiectiv, după ce au acces în premieră în play-off.

”Chiar am analizat această fază. Dacă ne uităm, Marius Constantin putea să mai atace faza, eu dacă eram în locul lui atac şi micşoram adversarului unghiul de a lovi mingea.

Cei de la Clinceni nu au avut presiune, au venit după patru înfrângeri, nu aveau ce pierde. În schimb Craiova a venit după două victorii imense în economia campionatului, au venit cu o presiune mare şi au făcut un meci slab din punctul meu de vedere. Mi-a plăcut Ouzounidis, care a recunoscut că Clinceniul a fost mai bun”,
a explicat Cristi Dulca.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele