Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

EXCLUSIV | Marea provocare pentru Rapid dacă promovează în Liga 1. Mircea Rădulescu: "Nu trebuie să aibă obiectiv salvarea de la retrogradare"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20174131/1/rapid.jpg

Rapid Bucureşti încearcă să revină în Liga 1 şi are un parcurs bun în play-off-ul Ligii 2, fiind pe o poziţie care asigură promovarea directă. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, antrenorul emerit Mircea Rădulescu a avertizat că marea problemă a Rapidului este să găsească resurse financiare, întrucât fanii nu vor accepta un obiectiv minimal în Liga 1 - evitarea retrogradării.

După 7 runde în play-off-ul Ligii 2, Rapid ocupă locul 2 în clasament, la trei puncte de liderul FC U Craiova.

Joi, 13 mai, de la ora 20:30, Rapid joacă pe teren propriu cu ASU Poli Timişoara, în direct pe Look Sport+.

"100% promovează Rapid. Va depinde dacă va veni aviaţia cu ‘lovelele’. Categoric, e nevoie de o reconstrucţie a echipei. Decalajul dintre Liga 2 şi Liga 1 este evident şi recunoscut de toată lumea. Cei care vor conduce destinele echipei în Liga 1 trebuie să găsească resursele financiare. Matt Busby, cel care a făcut Manchester United, a fost întrebat la o conferinţă de presă <Ce ne trebuie ca să facem o echipă mare?>. Şi a răspuns simplu acest distins om de fotbal <Ne trebuie bani, ca să cumpărăm jucători, apoi îi antrenez eu>. Cam asta e formula, după atâţia ani a rămas valabilă. Dacă ai ‘artişti’, poţi să îţi propui obiective îndrăzneţe.

Rapid, dacă intră în Liga 1, suporterii nu vor accepta înfrângerea cu uşurinţă. Dacă echipa nu intră cu încredere, există neşansa ca, după 4-5 meciuri, să fie pe la subsolul clasamentului şi tot campionatul să aibă obiectivul salvarea de la retrogradare. Un astfel de obiectiv e obositor, chinuitor. La Rapid aşa a fost tot timpul, cu frământări", a spus Mircea Rădulescu la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Clasamentul Ligii 2, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20174131/2/clasament-play-off-liga-2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele