Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Marele regret al lui Eric. ”Am avut o dezamăgire, am crezut că voi fi nominalizat pentru Premiul Puskas”

Special Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20012440/1/maxresdefault-1.jpg

Eric de Oliveira a vorbit în exclusivitate în studioul Europa League de la Look Sport despre sentimentele trăite pe când juca în această competiţie şi reuşita de senzaţie, din 2013.

Pe vremea când juca la Pandurii, Eric a marcat dintr-o foarfecă de senzaţie, care s-a dus direct la vinclu, iar UEFA a postat totul pe site-ul oficial. Brazilianul a declarat că regret că spera să fie nominalizat la Premiul Puskas.

”M-am simţit onorat, a fost o plăcere. Nu am cuvinte, te simţi la nivelul lor, la stadioanele pe care joci, la hotelurile la care eşti cazat.

(n.r. referire la golul contra Fiorentinei) Am avut o dezamăgire, am crezut că voi fi nominalizat pentru Premiul Puskas. A fost ceva deosebit, am plâns, am râs. Nu prea vezi astfel de şanse în fotbalul actual. A fost o centrare a lui Buleică, mingea nu o puteam lovi cu capul, m-a atins uşor fundaşul lor şi astfel am putut da bine la vinclu.

Am primit un tablou din partea celor de la Cluj, pentru cel mai frumos gol marcat pe Cluj Arena”
, a declarat brazilianul, la Look Sport+

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele