Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

EXCLUSIV | Marile pariuri ale FRF la EURO Under 21. Stoichiţă, încrezător: "Dacă echipa începe cu ei, de ce să am emoţii?"

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20076317/1/sto.jpg


Olimpiu Moruţan (21 de ani) şi Darius Olaru (23 de ani) sunt cei doi jucători din lotul naţionalei de tineret pe care mizează Mihai Stoichiţă. Şeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF are mare încredere în Adrian Mutu şi se gândeşte, deja, la semifinalele Campionatului European.
 
Excelenţi în campionat, unde joacă un rol decisiv în parcursul bun al FCSB-ului, Moruţan şi Olaru au venit la lot într-un moment foarte bun al carierelor lor, iar lucrurile arătate pe teren l-au determinat pe Mihai Stoichiţă să-i considere oamenii de bază ai României Under 21:
 
"Am speranţe mari că vom debuta cu dreptul, ştiu pe ce să mă bazez. Dacă echipa FCSB începe cu Moruţan şi Olaru, de ce aş avea emoţii? Pe vremuri, când antrenorul lui Dinamo punea echipa pe teren, îl punea pe Radu Nunweiller. Acum, copiii ăştia de 21 de ani sunt puşi de Petrea să fie pilonul de rezistenţă la FCSB. Totuşi, e echipa de pe primul loc din România. Împreună cu ceilalţi colegi formează o echipă naţională puternică, cu experienţă. Am fost la ei la antrenament, am văzut cum se comportă. Am mari speranţe că vom putea să ajungem iar în vară să jucăm semifinale", a declarat Stoichiţă, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
"Adi este foarte încrezător, prin tot ce a declarat şi cum se comportă pare un antrenor căruia nu-i lipseşte experienţa. E un mare avantaj, în viitor avem şansa ca aceşti copii, care acum joacă în fotbalul civizilat şi adună o experienţă extraordinară, cunosc antrenori mari la echipele care joacă şi, când se întorc în ţară, au un mare avantaj faţă de generaţia mea, care nu a plecat în străinătate. Adi face parte din această generaţie de oameni talentaţi, cu personalitate, cu imagine, ceea ce este foarte, foarte important. E încrezător, eu nu prea am emoţii, vă spun sincer", a mai spus fostul antrenor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri