Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

EXCLUSIV | Marius Bilaşco, directorul sportiv de la CFR, despre negocierile lui Petrescu cu FRF: „N-a fost vorba de o înţelegere pe termen scurt”

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20490671/1/cfr-cluj-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-2.jpg

În cursul zilei de joi, Dan Petrescu a confirmat că şefii de la FRF au venit la Cluj pentru a negocia preluarea naţionalei Româinei. „Bursucul” mai spus şi că răspunsul final va veni după 19 decembrie, ultima etapă din 2021. 

Marius Bilaşco, directorul sportiv de la CFR, a avut o primă declaraţie despre acest subiect, în direct la Look Sport. 

„Eu sper că nu vom rămâne fără el. E o chestiune care nici nu pot să o comentez, orice aş spune s-ar interpreta. Pe el ar trebui să-l întrebaţi.

Există un consiliu de administraţie, nişte oameni care conduc clubul, şi sunt convins că atunci când au discutat şi s-au pus de acord cu Dan Petrescu, s-au gândit la viitorul clubului. Nicidecum de o înţelegere pe o perioadă scurtă, cum ar fi acum.

Tentaţii sunt mereu. A declarat cât de bine se simte la Cluj, cred eu că în final va conta foarte mult şi va fi decisivă starea de spirit pe care o are el aici în Cluj. Echipa naţională este tentantă, dar cu CFR suntem spre câştigarea unui campionat. Cred că avem şanse mari pentru un nou titlu”, a declarat Bilaşco, la emisiunea Fotbal Look. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri