Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

EXCLUSIV | Marius Bilaşco, directorul sportiv de la CFR, despre negocierile lui Petrescu cu FRF: „N-a fost vorba de o înţelegere pe termen scurt”

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20490671/1/cfr-cluj-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-2.jpg

În cursul zilei de joi, Dan Petrescu a confirmat că şefii de la FRF au venit la Cluj pentru a negocia preluarea naţionalei Româinei. „Bursucul” mai spus şi că răspunsul final va veni după 19 decembrie, ultima etapă din 2021. 

Marius Bilaşco, directorul sportiv de la CFR, a avut o primă declaraţie despre acest subiect, în direct la Look Sport. 

„Eu sper că nu vom rămâne fără el. E o chestiune care nici nu pot să o comentez, orice aş spune s-ar interpreta. Pe el ar trebui să-l întrebaţi.

Există un consiliu de administraţie, nişte oameni care conduc clubul, şi sunt convins că atunci când au discutat şi s-au pus de acord cu Dan Petrescu, s-au gândit la viitorul clubului. Nicidecum de o înţelegere pe o perioadă scurtă, cum ar fi acum.

Tentaţii sunt mereu. A declarat cât de bine se simte la Cluj, cred eu că în final va conta foarte mult şi va fi decisivă starea de spirit pe care o are el aici în Cluj. Echipa naţională este tentantă, dar cu CFR suntem spre câştigarea unui campionat. Cred că avem şanse mari pentru un nou titlu”, a declarat Bilaşco, la emisiunea Fotbal Look. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri