Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

EXCLUSIV | Marius Croitoru a vorbit la Fotbal Look despre una din cele mai mari probleme ale fotbalului românesc. De ce crede tehnicianul că jucătorii autohtoni eşuează în străinătate

Special Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19383898/1/cro.jpg

Antrenorul celor de la FC Botoşani a pus punctul pe i la emisiunea Fotbal Look şi a explicat de ce crede că îi e greu unui jucător să se mai adapteze într-un campionat puternic al Europei. Acesta crede că totul a pornit de la momentul în care nu s-a mai investit cu cap.

”România a produs fotbalişti de top, dacă am fi rămas la fel am fi avut performanţă şi am fi mers la turnee finale. Dacă s-ar fi investit 10% din ce s-a câştigat de pe urma acestor fotbalişti fantastici, am fi fost departe”.

De asemenea, tehnicianul a comentat şi transferul lui Ianis Hagi la Rangers, pentru suma de 3,3 milioane de euro.

”Este un club mare, la nivel de Scoţia, dar au avut şi probleme foarte mari organizatorice, financiare, au retrogradat în liga 4, apoi au revenit pe prima scenă. Din păcate nu avem fotbalişti care să facă faţă în fotbalul european. Dacă am fi rămas la nivelul de mai demult făceam faţă la echipele mari. Am avut fotbalişti în Germania, Spania, Italia”, a concluzionat acesta.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele