EXCLUSIV | MĂSURA LUATĂ DE CFR CA SĂ NU-L PIARDĂ DIN NOU PE DAN PETRESCU - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

EXCLUSIV | MĂSURA LUATĂ DE CFR CA SĂ NU-L PIARDĂ DIN NOU PE DAN PETRESCU

Dan Petrescu a părăsit-o anul trecut pe CFR pentru o ofertă uriaşă din China. Bursucul a plecat la scurt timp după câştigarea titlului. Conducerea campioanei anunţă, însă, că scenariul din 2018 nu se va repeta şi în această vară.

„În momentul în care patronul echipei s-a înţeles cu Dan Petrescu, unul dintre punctele importante ale discuţiei a fost ca Dan să vină şi să construiască o echipă capabilă să aceadă în grupele unei competiţii europene. Din ce am înţeles, Dan Petrescu a garantat lucrul acesta, că va rămâne aici”, a spus directorul sportiv de la CFR Cluj, Daniel Stanciu, la emisiunea FOTBAL LOOK.

Dan Petrescu are trei titluri câştigate în România, două cu ardelenii şi unul la Unirea Urziceni.

„Dan Petrescu şi-a dorit foarte mult să se întoarcă la CFR, renunţând la un contract destul de bun (cu chinezii de la Guizhou Hengfeng – n. red.). Chiar dacă era în liga a doua chineză, el avea un contract foarte bun, cu mult peste ce îi puteam oferi noi. Principalul obiectiv este calificarea într-o grupă a unei competiţii europene şi, chiar dacă pare imposibil, vrem în Champions League”, a adăugat oficialul campioanei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine