Ultima oră
Evenimentul anului din UFC e LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights! UFC 254: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje, astăzi, de la 21:00 Evenimentul anului din UFC e LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights! UFC 254: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje, astăzi, de la 21:00
Barcelona - Real Madrid, live pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17.00. Un nou episod din El Clasico, confruntarea titanilor din fotbalul spaniol Barcelona - Real Madrid, live pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17.00. Un nou episod din El Clasico, confruntarea titanilor din fotbalul spaniol
EXCLUSIV | Echipa din Casa Liga 1 lăudată pentru politica sa de transferuri: ”Au reţeta câştigătoare!” EXCLUSIV | Echipa din Casa Liga 1 lăudată pentru politica sa de transferuri: ”Au reţeta câştigătoare!”
Coronavirusul continuă să lovească în SCM Râmnicu Vâlcea! Partida cu Borussia Dortmund a fost amânată Coronavirusul continuă să lovească în SCM Râmnicu Vâlcea! Partida cu Borussia Dortmund a fost amânată
VIDEO EUROGOL înscris de Vlad Chiricheş pentru Sassuolo! Căpitanul României l-a lăsat fără replică pe Salvatore Sirigu VIDEO EUROGOL înscris de Vlad Chiricheş pentru Sassuolo! Căpitanul României l-a lăsat fără replică pe Salvatore Sirigu
VIDEO | Bergodi nu-şi explică eşecul cu Clinceni. Italianul nu a văzut sincope în jocul Craiovei: ”Ce am făcut pe teren nu mi-a displăcut” VIDEO | Bergodi nu-şi explică eşecul cu Clinceni. Italianul nu a văzut sincope în jocul Craiovei: ”Ce am făcut pe teren nu mi-a displăcut”

EXCLUSIV | Matei Lucescu nu a ajuns portar, dar şi-a mulţumit tatăl şi bunicul: "Nu au înţeles de la început treaba asta cu berea". Reacţia frumoasă a lui Răzvan Lucescu, la Look Sport LIVE

Video Publicat pe 16 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19515124/1/ml.jpg


Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, a reuşit, până la 26 de ani, să-l mulţumească pe deplin pe tatăl său. Prezent în emisiunea de joi a Geaninei Iacob, Look Sport LIVE, fiul fostului selecţioner a explicat de ce nu a urmat drumul fotbalului şi a vorbit pe larg despre afacerea prin care a readus în prim-plan brandul românesc Berea Griviţa.
 
"E o poveste amuzantă, de scurtă durată, de câţiva ani. Când eram copil, eram printre cei mai mici din grupa mea. E un dezavantaj să fii un portar mic de înălţime. Mi-am dat seama că nu este cel mai potrivit pentru mine. După aceea, când am ajuns la liceu, am crescut foarte mult şi sunt cel mai înalt din familie. Poate aş fi avut o carieră de portar, dar lucrurile au trecut", a fost mărturisirea lui Matei Lucescu, în momentul în care a fost întrebat despre cariera de fotbalist.

"Nu au înţeles de la început treaba asta cu berea"

Deşi Răzvan şi Mircea Lucescu au fost uşor reticienţi la început, Matei şi-a urmat instinctul. Şi bine a făcut: "Nu au înţeles de la început treaba asta cu berea, dar, apoi, au înţeles şi m-au susţinut pe tot parcursul fabricii şi procesul de a construi fabrica. Bunicul meu, care a fost în Bucureşti până de curând, venea în fiecare zi pe la noi şi bea. Îi livrăm şi acasă. Şi tatăl meu la fel, le place foarte mult, pentru că e o bere diferită!
 
Berea, deşi pare, nu este foarte departe de fotbal. Mereu când ne uităm la un meci, avem o sticlă de bere lângă noi. Pare diferit, dar în realitate nu este departe. Cred că faptul că vine şi bea de la noi...Îl simt că-i place foarte mult partea asta de bere şi faptul că vede cum creştem acest brand. E implicat, mereu mă întreabă cum mai merg lucrurile.
 
Momentan nu se pune problema să devin sponsorul naţionalei, dar pe viitor nu se ştie niciodată. Sportul trebuie susţinut, din el vin atât de multe lucruri bune şi bani pentru oamenii care sunt implicaţi în sport. E un lucru important să susţinem sportul în general, absolut toate sporturile", mai povesteste tânărul.

Răzvan Lucescu, un tată mulţumit

Chiar dacă nu a urmat drumul bătătorit de tatăl şi bunicul său, Matei a făcut, deja, destul pentru a-i mulţumi: "Sunt un tată foarte mulţumit, da. Un tată liniştit, care are doi copii care-şi văd de treabă şi şi-au făcut un drum al lor în viaţă. El a fost cel care s-a luptat foarte tare să ne convingă pe absolut toţi. A avut sprijinul mamei lui, care a intervenit în forţă peste mine şi peste bunicul lui. Meritul e al lui. A pornit o afacere, are o preocupare, e pasionat. Cred că în viaţă e important să-ţi găseşti pasiunea, apoi să munceşti având această pasiune. Chiar dacă e complicat, o faci cu plăcere şi entuziasm. Singurul lucru pe care i l-am spus şi i-l spun e să nu lase capul jos, să aibă încredere în el şi în munca lui. Asta mi-a plăcut şi mie să aud, eu cred foarte tare în această idee", a fost reacţia sinceră a antrenorului de la Al Hilal.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele