Ultima oră
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan 0-0, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan 0-0, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci
Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate
VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul" VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul"
Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa

EXCLUSIV | Mesaj dur pentru actuala generaţie a echipei naţionale. ”Acum intră jucătorul cu tricou alb şi iese la fel de curat, nu vezi o alunecare, sânge, nu există motivaţie. Pentru echipa naţională trebuie să mori pe teren!”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

Fostul internaţional Cosmin Bărcăuan (42 de ani) a făcut o analiză sinceră a situaţiei echipei naţionale, în cadrul emisiunii Look Sport LIVE. Acesta este stabilit în Grecia, dar este foarte conectat la tot ce se întâmplă în România şi a adunat multă supărare, după meciul cu Armenia, pierdut cu 2-3, în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

”Noi le făceam, dar şi jucam fotbal, ei nu le fac, dar nici nu joacă fotbal. Zici că vin de la sapă, în minutul 55 pun mâna în şold, nu mai pot juca, nu mai au oxigen, nu se poate aşa ceva.Pierdeam şi nopţi, stăteam până târziu şi ascultam muzică, iar ziua următoare eram primii la antrenament. Mai jucam un remi, mai beam o bere. E vorba de mentalitate, de personalitate. Trăiam atunci doar să joc şi să fiu convocat la echipa naţională.

Nu mai conta altceva când eram chemat sau eram aproape să fiu chemat la naţională. Acum intră jucătorul cu tricou alb şi iese la fel de curat, nu vezi o alunecare, un sânge, nu există motivaţie. Pentru echipa naţională trebuie să mori pe teren! Nu e posibil să te bată Armenia!

Am jucat cu Armenia într-un amical cu domnul Iordănescu, a fost scandal în vestiar la pauză, pentru că era egal. Nu poţi să pierzi cu Armenia! Trebuie să ai altă atitudine.

(n.r. demisia lui Rădoi) Păi Rădoi nu e bun, Piţurcă nu e bun, altul nu e bun. Jucătorii nu se ridică la ce vrem noi să jucăm, ei au crezut că la naţională e doar aşa că suntem la naţională. Când tu ca jucător ai o atitudine pozitivă faţă de meci, pui capul la contre, alergi şi te dai de pământ să aduci un plus la echipă, asta da. Dar cum a făcut Puşcaş nu, bagi piciorul în capul adversarului şi iei direct roşu, nu se poate.

Trebuie un lider. La naţională am prins nişte jucători de nu aveam curaj să vorbim, îţi era ruşine să zici ceva în vestiar. Mă urcam în autocarul echipei naţionale şi mă uitam unde e un scaun liber să nu supăr pe cineva, când intram la antrenament dădeam 100%, de meci nu mai zic, nu conta cine era adversar, aveam atitudine.

(n.r. se mai poate face ceva în această campanie de calificare) Depinde de mentalitate. Şi dacă pleacă Rădoi, dacă nu ai jucători care să se ridice la ce vrei tu, poţi să fii ce antrenor vrei tu. Dacă am avea jucători cu capacitate mentală ar fi uşor.


Dacă nu aveam Academica Hagi ce se întâmpla?! Trebuie să vadă oamenii care conduc fotbalul, să dăm un restart, de la bază, de la copii. De la 12 ani, sunt nişte etape foarte importante”,
a spus fostul fundaş, în exclusivitate la Look Sport+.

  • 8 selecţii şi două goluri a bifat Bărcăuan în tricoul echipei naţionale


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele