Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

EXCLUSIV | Meserie inedită aleasă de Cosmin Contra, după ce s-a despărţit de Dinamo. ”Sunt deja de aproape un an, spre sfârşitul campaniei de Champions League din sezonul trecut am început”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20092510/1/contra.jpg

Cosmin Contra revine la muncă, după ce s-a despărţit de Dinamo. El a fost numit observator tehnic la UEFA. Acesta a explicat în cadrul emisiunii Look Sport Live despre noua sa meserie şi cum reuşeşte să ajungă la cele mai importante meciuri continentale, în contextul pandemiei de Covid.

”Sunt deja de aproape un an, spre sfârşitul campaniei de Champions League din sezonul trecut am început. Imediat după ce am terminat-o cu Dinamo, cei de la UEFA m-au sunat şi mi-au propus. E clar că în loc să stau acasă, mai bine merg să văd meciuri interesante din Champions League.

Acum am fost la Campionatul Euro U-21. Chiar dacă e mai greu acum, trebuie să ai test Covid când te deplasezi, nu mai contează, când vezi meciuri frumoase ca observator.

(n.r. dacă a văzut vreun meci al naţionalei României) Am fost observator la meciul cu Olanda şi am văzut 60 de minute cu Ungaria”
, a declarat Contra, la Look Sport+

Misiunea lui Contra este de a analiza atent evoluţiile din teren şi a desemna omul meciului, precum şi cei mai buni fotbalişti din fiecare echipă şi de pe fiecare post.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri