Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă vede o bătălie în trei pentru titlu în Casa Liga 1. ”Eu nu pot să exclud Craiova din ecuţie, au câştigat jocurile cu CFR şi FCSB. Din punct de vedere logic, prima şansă o are Clujul”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20157832/1/sto.jpg

FCSB a remizat la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3, prin Andrei Burcă, după o mare eroare făcută de portarul Andrei Vlad.

Mihai Stoichiţă a făcut o analiză a partidei şi a ajuns la concluzia că rezultatul este un echitabil. El este de părere că bătălia pentru titlu nu este nici pe departe încheiată şi nu îi exclude nici pe cei de la Craiova din ecuţia pentru trofeu.

”Mi se pare un rezultat echitabil. Ambele echipe au avut momente când au avut ocazii. Cei de la FCSB au reuşit să depăşească lentoarea din apărarea Clujului, au pătruns şi au marcat din penalty.

Cei de la CFR sunt mai experimentaţi, au tot măcinat şi în cele din urmă au egalat. Cu puţin timp înainte FCSB putea marca din nou, dar Arlauskis a salvat. Legat de Vlad, nu îi poţi imputa, mingea a căzut pe pământ, nimeni nu se aştepta să sară. Una peste alta a fost un meci nespectaculos, dar care a avut de toate. Ardoarea cu care s-a disputat a făcut totul.

Eu nu pot să exclud Craiova din ecuţie, au câştigat jocurile cu CFR şi FCSB. Din punct de vedere logic, prima şansă o are Clujul, au două puncte avans şi avantajul meciului direct cu FCSB. Dar în fotbal, logicul nu prea îşi are loc mereu”,
a explicat oficialul FRF, pentru Look Sport+. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele