Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Mihai Teja, taxat în direct: "Tu încă nu ai început antrenoratul şi ai obosit?"

Superliga Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20180457/1/teja.jpg


Marcel Puşcaş, fost candidat la şefia FRF, l-a taxat pe Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, pentru intenţia de a se retrage din antrenorat, peste câţiva ani, din cauza presiunii mari la care e supus.
 
Teja a părut că cedează la finalul meciului câştigat dramatic de Gaz Metan Mediaş cu Astra, 2-1, weekendul trecut, iar declaraţiile sale nu i-au picat deloc bine lui Puşcaş:
 
"Sunt 100 de echipe în Liga 3 şi nu retrogradează niciuna. Uitaţi-vă la calitatea antrenorilor, la competiţiile de juniori. Într-un meci acum două etape am auzit de 20 de ori cuvântul organizare. Ce înseamnă organizare? Şi multe alte comenzi din astea, precum "ia-l la mână!". L-am auzit pe Teja spunând că a obosit, că presiunea îl omoară. Teja, tu încă nu ai început antrenoratul şi ai obosit? Şi multe altele...Calitatea arbitrajului, care e praf. Vă dă vouă posibiltiatea să tocaţi la arbitraje 700 de emisiuni pe săptămână", a spus fostul fotbalist şi conducător al Stelei, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
"Am trecut de la agonie la extaz, în două minute. Am vorbit cu mai mulţi prieteni şi le-am spus că mai stau cinci ani în antrenorat, după care mă las dacă mai am aşa emoţii şi astfel de momente grele", a declarat Teja, imediat după Gaz Metan Mediaş - Astra 2-1, meci decis de două goluri venite în prelungiri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele